Mortal Kombat Vita - Kitana teljes életnagyságban

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 12.
  • Videó
Link másolása
A NetherRealm kiadta a vitás Mortal Kombat teljes hosszúságú előzetesét, melynek főszereplője a dögös Kitana. A leányzó fekvése ideális, s emellett napra pontos megjelenési dátummal is szolgálhatunk a játék handheld verziója kapcsán. Az érintőképernyős kivégzés már nem smafu.

Kitana domborulataival mi is megbarátkoznánk közelebbről, de jelen esetben csak a szemünket legeltetjük - aztán ki tudja, lehet, hogy az asztal alatt más is folyik majd. A NetherRealm közölte a Mortal Kombat Vita megjelenési dátumát, mely május 1. az Egyesült Államokban, Európában pedig május 4. Örülünk.

13.
13.
istymix
jellemző... egy férfias játék reklámjában mindig egy dögös nő kell legyen mert így tudja felkelteni a vevőket nem is azért mondom hogy nem tetszik, tetszik de nincs semmi újdonság, de lehetne jobb és stílusosabb: nem dögös nőre gondolok hanem pl: egy előadás egy utca közepén és 2 személy eljátssza a játékba jellemző fight-ot szerintem ez bejönne :D
12.
12.
Adamknight
#11: Szép, de én láttam már szebbet is :D.
5.
5.
imádom h van konzolom :) megunhatatlan a játék, a vitások is örülhetnek de nagyon :) ez az a játék ami minden egyes forintot (vagy centet) megér! annyi tartalom, megunhatatlan harc, x-ray királyság.... áhhh :)
3.
3.
steve 18
2.
2.
mekkora! egyik legjobb spot, amit valaha láttam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...