Resistance: Burning Skies - részletek a multiról

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 13.
  • Videó
Link másolása
A Nihilistic Software elhintett pár részletet a PS Vitára érkező Resistance többjátékos szegmenséről, emellett egy trailert is megosztott velünk. Fejlődési rendszer, nyolc játékos szerepeltetése, három játékmód - ezt kínálja a Burning Skies online porciója. Tekintsétek meg!

A Resistance: Burning Skiesban nyolc játékos csaphat össze 4 a 4 ellen, vagy ha nem gyűlik össze ekkora brigád, akkor lehet 2v2 meccseket is vívni. Lesz Quick Match mód is, de a Vita's Party app segítségével privát vagy csoportmérkőzéseket is vívhatunk. A Rank Up módban a jó teljesítményért fejébe szinteket léphetünk és rangokat kaphatunk. A játékosok testreszabhatják fegyvereiket és különböző kiegészítőket nyithatnak meg hozzájuk, de a sztorimódban is kapnak extrákat, ha jól multiznak.

Az online játékban három játékmód áll rendelkezésünkre: Deathmatch, Team Deathmatch, az utolsó mulatságról a jövő héten rántja le a leplet a Sony. Kezdetben hat játszható térkép áll rendelkezésünkre. Egy sor közösségi lehetőségünk is lesz és helyfüggő ranglistának is örülhetünk. Ha jól pacsizunk a többiekkel, perkeket kaphatunk a multiban. A játék május 30-án jelenik meg.

6.
6.
Másnapos
Hát utobbival egyetértek de attól még teljesen jobb élményt fog nyújtani mint psp-n.
5.
5.
Andy Lightning
Szerintem tetszetős, de azután, hogy a PSP-s Resistenceben is volt 8 fős multi, ezt a létszámot kevésnek tartom úgy, hogy a Vita egy generációval elöbb van a kisöccsétől...
3.
3.
XricsX
Szerintem ezt a sorozatot a Fall of Man után el is baszták :/ talán a 2-ben láttam egy kis fantáziát még, ahogy Nathan átalakul...de amúgy a többi rész pocsék... az elsőben meg volt az a hangulat, hogy a földet tényleg megtámadták, és hogy az Amerikai katonákat a biztos halálba küldték egy olyan ellenség ellen amit nem is ismertek.
2.
2.
a 2. rész 8 playeres coop meccséért vagyok oda de nagyon! a 3. részben már a competitive multi játékosszámát csökkentették, de nagyon jo lett! a grafika, a tuning, minden iszonyatkirály lett a 3. részben! ez a vitás is király lehet :)
1.
1.
p3ti
Nekem tetszős , főleg ha belegondolok hogy ez egy kézi konzolon , dúrva a világ már :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...