God of War: Ascension - az első infók, trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony nagy bejelentésre készült a héten, de az Amazon webáruház, úgy látszik, idő előtt lelőtte a poént. A jelek szerint a God of War folytatásáról van szó, mely Ascension alcímmel kerül a boltokba. Borítóképünk és előzetesünk is van belőle, a játékot mostanra hivatalosan is bejelentették.

Kezdődött minden a Sony Facebook-oldalára fellőtt teaser képpel, melyen ez állt: "vajon a bosszú megváltást hoz?" Már akkor a nyakunkat tettük volna rá, hogy a God of War IV-ről van szó. A Sony a mai napon szeretné hivatalosan is leleplezni játékát, de úgy látszik, az Amazon webáruház megelőzte a japánokat.

Szóval már szinte biztosra vehetjük: Kratos ismét visszatér, hogy szétcsapja az egész görög mitológiát. A God of War: Ascension dobozképe nagyon is emlékeztet a facebookos teaser képre. Ha minket kérdeztek, azt mondanánk, hogy ma nem fog nagy meglepetéssel szolgálni a Sony, de ez most mellékes: örüljünk annak, hogy a God of War negyedszer is leszáll közénk, halandókhoz! A spártai lelkében továbbra is dúl a düh.

UPDATE! S immár hivatalossá vált a játék készülte. A megjelenés 2013 tavaszán esedékes, multiplayer játékmódot is kapunk, sőt az online porció is 3D-támogatást kap. A sztori Kratos történetének eredetét meséli el.

60.
60.
roli33
#59: Mindenki elővette a trilógiát nosztalgia szempontjából és nincs idő írni :D
59.
59.
zola90
na mi van? senki nem ír semmit? azt hittem h legalább a 100 hsz-t megérjük
58.
58.
Hardy
Nagyon várós úgy is, hogy kb 1 percet se fogok vele játszani, végigjátszást mindenképp megnézem ugyanúgy mint a 3-at, de hogy kiket raknak bele boss-nak, elképzelni nem tudom. :D
57.
57.
zola90
56.
56.
Göndör
http://www.utos.me/playstation-4-fan-made/


szerintetek?
55.
55.
roli33
#36: "Sokan ismerik Kratos történetét. Egy istenné vált halandó aki Olympus falait "ledöntötte". De voltak idők, mielőtt Kratos a Spárta Szellemének nevezett szörnyeteggé vált. Idők, amikor nem a harag, hanem valami más emésztette őt. Idők, amikor az őt érő csapások ellenére Kratos a vérével esküdött volna fel egy igazságtalan istenre. Idők, amikor már többé nem kötelezte volna a vére."
Saját fordítás, talán nem teljesen pontos, de kb. erről van szó a trailerben.
54.
54.
#50: Hercules hangja egyébként Kevin Sorbo - aki a sorozatban is játszik. Legjobb választás!!
van a gow3 lemezén egy valag videó, érdemes őket megnézni.
53.
53.
metercsiken
Várós! Nagyon! : )
És egyszer csak lesz egy "igazi" 4. rész is!?
Engem az sem érdekel, ha mégegyszer visszatér az alvilágból,hisz biztos van még a földön akit lekaszabolhat!? : )
52.
52.
drakecsaj
#50: Hercules óóó...Kratos őt is bedarálta :D

Egyébként jó volt az a sorozat is tényleg. Én először nagynéném polcán találtam ezzel kapcsolatban könyvet, az összes mitológia el volt benne mesélve, többször is elolvastam. Imádtam, azóta is szeretem, és minden ami ezzel kapcsolatos és jól el van találva azzal engem kilóra meg lehet venni (mint pl. ez a játék is) :"D

altF4: Nem csalódtam benned xD
51.
51.
altF4
#43: Aztán Kréjtosz megfogta Afroditét, felcsapta a szénabálára, osztán megadta neki a módját, csak úgy görögösen mint Farbatosz. :D (bocsánat de ezt kellett)
50.
50.
volkornka
#48: Akkor nem nézted a Hercules című sorozatot, én azzal szerettem meg :)
49.
49.
sherex
#43: Figyelj ha el olvasnád a szöveget nem csak a címet akkor észre vennéd hogy ez még az 1 ismétlem az ELSŐ rész előtt játszódik.
48.
48.
roli33
#47: Én is ebből tanultam meg/szerettem meg a görög mitológiát. Lehet kicsit furán hangzik de nekem ez marad az örök favorit ha játékról van szó. Volt egy bizonyos utánozhatatlan hangulata a számomra. Na meg az Uncharted :D
47.
47.
drakecsaj
#46: Törin egyik érettségi tételt is ez alapján írtam. Jó, alapból érdekel, meg imádom a görög mitológia világát (ez volt a tétel), de hogy még aprítani is lehet benne az már csak hab a tortán :D
46.
46.
roli33
#45: Úgy látom, találtam egy magamhoz hasonlóan megszállott GoW fant. xD
45.
45.
drakecsaj
#42: A férfi megérzés :D
Egyébként tuti, azért sunnyognak vele ennyire nagyon.
ÁÁÁ...minél többet nézem/hallgatom ezt a trailert annál jobban rá vagyok kattanva, és egyre jobban várom xD
44.
44.
p3ti
Multiplayer !? MI a ráknak?
43.
43.
voldi
én is ezért vettem egy ps3-mat, hogy játszak a god of war 3 mon. :D szerintem a legjobb játék a világon.
Remélem a készítők nem rontsák el, mert a háromban minden erős szállat ellőtek a történetben, ost mit tesznek be? megölte a zeuszt, ki ellen harcol? és már kisé unalmas fog lenni,ha megint az alvilágból jön vissza, ez müködött a háromban, de ott már megölte az alvilág istenét... hú az isteni elkeztem kritizálni, na mindegy várom nagyon az első előzetest. :D
42.
42.
roli33
#41: A Gof of War IV-et a Playstation 4-hez tartogatják, hidd el nekem. Érzem :D
41.
41.
KeXxX
jó lesz. de nem erre számítottam. ennyit a gow 4-es "álmaimról"
39.
39.
roli33
#38: Nem remake. ÁÁÁ de várom már úristen xD
38.
38.
Mortis
Eredet? Most akkor az első része remake-je lesz vagy azokba az időkbe repít, mikor még a spártai seregben is csak közkatona volt?
37.
37.
BloodyDeath
Kurv@ jó hír. Nem is érdekel más csak a 2013-s tavasz. Imádom minden egyes pixel kockáját. A multkori hirnél, elő is kaptam a GoW I-t, és ujból kiplatináztam minden szinten végig vittem, most a másodikban aprítok. Hihetetlen, és hatalmas élvezetet nyujt.
36.
36.
zola90
am valaki lefordítaná nekem amit a trailer alatt mondanak? sajnos nem vagyok jó angolból
35.
35.
zola90
úúúristen hát ez rendesen bearanyozta a napomat. a god of war a kedvencem minden játék közül még jó h van ps3mam. egyedül csak azt sajnálom h nincs HDTV-m:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...