Transformers: Fall of Cybertron - videón Grimlock

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 19.
  • Videó
Link másolása
Amiatt forgolódtál éjszakánként átizzadt paplanodban, mert nem tudtad elképzelni, miként fest majd a High Moon Studios játékában a Grimlock nevezetű robot? Végre nyugodtan alhatsz, hiszen az új előzetest pont őrá hegyezték ki. Még mindig bitang jó Transformers-címmel van dolgunk.

A Transformers: Fall of Cybertronban végre eldől, hogy mi lesz az anyabolygó sorsa, az álcák és az autobotok végső (?) csatája elég feszes tempót diktál, s felvonultatja az összes fontos karaktert, köztük Grimlockot is, aki egy mechanikus dinoszaurusz. A játék augusztusban jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.


8.
8.
frankek
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee legalább a single-t írják már át PC-re :'(
war az *rva jó volt :D
7.
7.
nero66
Kb annyi értelme van a játéknak mint a Warhammer 40k Space Marine-nek... De nekem a Warhammer tetszett szóval ez is jöhet. :DD (de mivel nem lesz pc-re így nem nagyon jön... -.-)
5.
5.
altF4
Pedig én de szívesen mentem volna egy intergalaktikustűzokádótirannoszaurusztranszformerszel :(
4.
4.
Necreon
Pedig relative sikeres volt PC-n is az első rész, igazából az akkori vásárlókat, rajongókat csapják arcon megint ezzel, hogy a folytatást nem kapjuk meg.
2.
2.
altF4
Nem szoktam rinyálni hogy de kár hogy egy játék nem jön PC-re, de úgy látom itt az ideje hogy ezen változtassak. DE NAGYON KÁR HOGY NEM JELENIK MEG PC-RE! :( :D
1.
1.
Yanez
Grimlock fasza gyerek,de megintcsak ha a játék jön minden létező platformra,akkor tuti nem lesz nagy durr.Kár...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...