Mortal Kombat Vita - teaseren Mileena

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 20.
  • Videó
Link másolása
Ismét élőszereplős kedvcsinálót kaptunk a Mortal Kombat a jövő hónapban PS Vitára megjelenő változatából. Hasonlóan a Kitanás videóhoz, most sem a teljes képsorokat kapjuk meg, csupán a közelgő trailer előzetesét. Képzavar ugye? Nem baj, jó nő van benne.

A NetherRealm azt szeretné hangsúlyozni, hogy bárhol vagy a városban - aluljáróban, híd alatt, metrón -, bármikor előkaphatod a Vitát és letolhatsz egy meccset. Igen, lehetsz Mileena is! Nem tudom, hogy jelen leányzó, ha leveszi a kendőt az arcáról, olyan gusztustalan fogsorral van-e megáldva, mint a harcos amazon - nem baj, ha odakerül a sor, a maszk jó szolgálatot tehet. A Mortal Kombat május 4-én jelenik meg a Sony újdonsült handheldjére.

65.
65.
hakydakillah
61. hát ez a játékostól függ. Nekem soha nem jött be a SF, inább Mortal Kombat nálam a nyerő. :-D
63.
63.
kopic
#62: A Diablo 3 béta letöltését.
62.
62.
kopic
OFF:
Srácok ha majd kikapcsolom a számítógépemet, akkor előtte zárjam be a letöltést ? PLS HELP!
61.
61.
Darox
#60: Nyugi, többet nem fordul elő a részemről, de jókedvemben szeretem az ilyen kis barmokat szívatni. Te gondolom játszottál az MK9-el. Mi a véleményed róla? Nekem ez a sok teleport emészthetetlen volt. Utolsó nagy nevű verekedős játék amit toltam a Super Street Fighter IV Arcade Edition volt. Szerinted melyik a jobb?
60.
60.
hakydakillah
59. Nagyon szivesen :-D Jön egy újabb bann, és egy újabb remény, hogy nem tér vissza :-D

Nektek már meg kellene tanulnotok levegőnek nézni az ilyen troll barmokat - főleg őt. Ha nem eteted, elmegy. Én beszélni nem állok le vele, mert látom, hogy nincs értelme.
59.
59.
Darox
A kedves moderátornak aki jól végezte munkáját, Köszönöm.
53.
53.
Darox
#51: De embeeeer, rég nevettem ilyen jót. =D De tényleg az lesz hogy húzok vissza Stalkerezni mert már zsibbad a kezem. =/
52.
52.
Darox
#47: A legviccesebb hogy az MK9-et is PC-n tákolták össze. Egyébként mai standardokhoz mérten érthető miért nőkkel reklámozzák. Az ember jobban felfigyel a formás idomokra, mint néhány kigyúrt csávóra akik egymást püfölik. =P
51.
51.
kopic
#50: Hagyjad, láthatod hogy milyen egy agyhalott, fogyatékos:D Ő ezt élvezetből csinálja.
49.
49.
kopic
#45: Igen sajnos:D Pedig privátban hakydakillah azt írta nekem, hogy ez a szarfaszú valamilyen különleges bannt kapott. Hát nem úgy néz ki. És már megint szólhatok hogy ismét bannolják sokadjára, de minek????? Tökre fölösleges.
42.
42.
csonti02
A legfapposabb csaj az mk-ból...csak ne fogazna annyira.
41.
41.
krami
#36: Az utolsó mondatodra az lesz a válasz, hogy csak az hardcore gamer aki konzolon játszik. Már volt erre példa. Ha már a "no-name" játékoknál tartunk, nálam a Gothic 1-2-3 a mai napig kedvenc :)
40.
40.
Darox
#38: Nah, az értelmes emberek ilyenkor kezdenek felébredni? =) Lehet talán ezt a témát át kéne vinni fórumra, bár minek úgyis csak egy még nagyobb Flame War lenne? Nem adja magát, túl hülye. Csak jót röhögünk.
39.
39.
Deadpool
#38: nem 34, hanem 35, sorry
31.
31.
Deadpool
Már csak nagyjából olvastam el a hozzászólásokat, de annyi is elég volt, hogy rájöjjek arra. Akik PC-re szeretnének valamit, arra a habzószájú konzolosok támadnak, akik nem valami sok értelmes érvel támasszák alá az érvelésüket, nem, inkább nekikezdenek szidni a PC-seket, ez is sok értelemre vall. Ilyenkor azon gondolkozok, hogy mit csinálhatott a PC? Rávert a kezükre, vagy mi? Hogy ennyire nem bírnak magukkal. Ezért nem szeretek nagyon írni, mert nem lehet jókat társalogni a játékról, csak a trollkodás megy az elvakult fanok részéről. Én off.
21.
21.
Deadpool
Azért vicces, hogy nagyjából az összes játék hírnél elmegy a dolog a viták felé. Hol ezért, hol azért. Személy szerint, én már ezt tartom nagyon unalmasnak. hhjaj a stílusról pedig pont te ne beszélj, mert te kezdted el, idézem: sose lesz pc-re, törődj bele... vegyél koznolt vagy fogd be a po.fád... A helyedben inkább szépen elhallgatnék, és mennék lekvárt kapálni. S hogy a vitára is legyen, még egy mondanivalóm. Legyen egy külön kis hír, hogy jöjjön, vagy se az XY pc-re konzolra. Oda mehetnek az anyázások, meg stb. S utána, ha valaki máshova is írja ezt, azt szépen ki kell bannolni. Mileena meg jóféle :D csak nem smárolnék vele, és mást se raknék a szájába :D
16.
16.
Darox
#12: Hagyad, ne foglalkozz vele. Őszintén szólva remélem nemsokára kibasszák az oldalról ezt a trollt is. (Ez nem ugyanaz a barom mint akit pár hete bannoltak...?)
(+Full f*szságot beszél a gyerek)
14.
14.
krami
#13: Tudom, elég sok oldalon hirdeti a konzolos "igét". Csak kíváncsi vagyok az indítékaira, ez az egy érdekel :)
13.
13.
greenmelon
#12: Szard le a hülyegyereket, már a negyedik accountját regisztrálja, hogy ömleszthesse ide a baromságait. Ha senki sem reagál rá akkor legalább csöndbe marad és nem folytatja. :)
6.
6.
krami
Már csak egy PC-s port kéne és azt mondom, hogy tökéletes :)
5.
5.
p3ti
Mekkora szilikon csöcse volt .... nem lökném ki az ágyból
4.
4.
Moldren
Tűtű! Aki érti +1 pont.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...