Hivatalos: május 1-jén leplezik le az új Call of Duty-t

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 23.
  • Hír
Link másolása
Az Activision elindította a visszaszámlálást a Call of Duty hivatalos oldalán - az óra egészen pontosan május elsején jár le, amikor is a cég leleplezi háborús frencsájzuk következő darabját. Ami a nagyon is pontos pletykák szerint a Black Ops 2 lesz. Teaserképeink is vannak.

A Callofduty.com azt ígéri, hogy a május elsején zajló kosárlabda mérkőzés szünetében levetítik a shooter első kedvcsinálóját. A visszaszámlálás már elindult. De addig is pár, folyamatosan megnyíló infómorzsáért érdemes felkeresni az oldalt. Néhányuk már elérhető a nagyközönség számára, innen származnak az alábbi teaser-képek. Sok konkrétumot ugyan nem mutatnak, viszont az egyik kísértetiesen hasonlít a korábban már kiszivárgott poszterre:

Ezek a hivatalos kedvcsinálók egyre jobban megerősítik bennünk a gyanút, hogy idén a Call of Duty: Black Ops 2-t hozza el nekünk a Treyarch. A hír nem is lett volna az igazi, ha nem szivárogtak volna ki további érdekességek. Az mp1st.com már a teljes multiplayer részleteket felfedte, valamint a fenti teaserképet is teljesen meg lehet csodálni.

Ez utóbbi már végleges megjelenési dátumot közöl, ami 2012. november 13-a. Köszönjük donpedro!

83.
83.
BrendOoN
Ha május elsején mutatják be, akkor egy igazán remek születésnapi ajándékot fogok kapni az Activisiontól és a Treyarchtól! :)
76.
76.
Hubert Cumberdale
#75: Mondjuk a moh szerintem jobb single-vel rendelkezett, mint a cod, szóval akkor tessék, máris az ellenfelek 33%-a jobb, mint a cod. A másik 33% pedig nem single-ben állt versenyben a coddal.
75.
75.
Hubert Cumberdale
#73: Ahogy írtam, már nem nagyon tudtam a megmaradt 3-ból válogatni... BF, cod, moh. Volt még ezen kívül? Akkor ez a nagy verseny, amiben alul maradtam?
73.
73.
greenmelon
#71: Tehát háborús FPS-t továbbra sem tudtál írni. :)
Ez esetben miről is beszélünk?

Attól függetlenül, hogy az általad felsorolt gammák mind-mind gyöngyszemei a kategóriájuknak.
69.
69.
frenkyboyhun
Végre már nagyon várós volt:D
62.
62.
randall13
singleplayer megér egy letöltést
56.
56.
xICEMANx
Remélem valami új lesz...
44.
44.
Hubert Cumberdale
#41: jó az 26 ezernek is, de talán sokat mondok ;)
43.
43.
Thane
Hogyha amúgy annyira szar a CoD, akkor ott a lehetőség, csinálj jobbat.

Részemről nem tudom hogy várjam e vagy sem, mert a black ops sem futott rendesen.
42.
42.
drat576
Treyarch? hmm..akkor nem lesz cpt. Price :(
41.
41.
bsg09
#38: Ugyanaz a 26 millió ember.

#32: Háborús FPS-eket soroljál! Bár inkább ne :)
40.
40.
odin2011
#38: Elrontották????? és mér is? :)
39.
39.
odin2011
Hát én meg rohadtul várom szerintem akit érdekel a háborús történelem az ugyanúgy várja mint én,mert amugy ezt a black ops-ot érdemes olyannal szemmel nézni hogy az ember utána olvas ennek a korszaknak és úgy pl nagyon is élvezetes csak annyi hogyha black ops 2 lesz akkor tegyenek bele több Vietnamot.
38.
38.
Fazekas Krisztián
Jobb lett volna, ha valami mással rukkolnak elő, mert a call of duty:Black ops-ot is elrontották, és kijátszana olyan játékkal akinek, az előző része nem jött be.. :)
23.
23.
volkornka
Amíg veszik addig logikus gyakran előállni egy új résszel. Ne ti mondjátok már meg hogy mi kelljen az embereknek. Unalmas már ezt a Cod szídást hallgatni. Nem kell, ne vedd meg.
20.
20.
Gotham123
18.
18.
Teuton
#7: Ne aggódj, csillagászati ára lesz :D
17.
17.
Stranger
Treyarch legalább szokott próbálkozni... motor még biztos, hogy ugyan az lesz, de annyi baj legyen, ha kapunk egy jó játékmenetet...
9.
9.
Ventus
Én sosem értettem ezt a cod fikázást meg huzavonát ami megy itt mindig az fps játékokkal kapcsolatban. Mindenki olyan játékot vesz magának ami érdekli és tetszik neki és ezzel kész is. Nekem tetszenek én várom.
8.
8.
wiluboy
Hiába lesz ez szar, a EA lövöldét ezis elveri.
7.
7.
rezy
Hát nem tudom nekem pont a Black Ops nem jött be igazán, a tavalyi jobb volt, viszont tényleg pihentetni kéne a sorozatot egy időre... de hát a pénz nagy úr... öcsémnek talán megveszem ha nem adják csillagászati áron!
4.
4.
mcwolf
Még egy map pack,amit a sok birka meg is fog venni.
Activision-ék meg dörzsölik a markukat, hogy nem kell ide új motor, innováció, mert a sok paraszt így is megveszi.
Gratulálok a nyájnak!
3.
3.
BGEE
Elírás, nem 2013. november 13-a, hanem 2012 :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...