Arkham City - hivatalos a Harley Quinn DLC

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rocksteady tegnap dupla bejelentéssel örvendeztette meg a Batman rajongókat, elvégre érkezik az Arkham City Game of The Year kiadása, illetve Joker barátnője, Harley Quinn is önálló DLC-t kap, ahogyan arra már számítani lehetett. Képeink és trailerünk is van belőle.

A Warner a tegnapi nap folyamán bejelentette a Batman. Arkham City Game of The Year kiadását, mely sajnos a tengerentúli megjelenéshez képest három hónappal később jelenik meg kishazánkbban. Az Egyesült Államokban már május 29-én a boltokba lesz, míg Európában szeptember 7-én. Ezen dátumok kizárólag a konzolos változatokra vonatkoznak, de a kiadó a PC-seket sem hagyja cserben, de hogy pontosan mikor érkezik a komplett csomag, azt majd később közlik.

A GOTY kiadás tartalmazni fogja az alapjátékot, a Challenge térképekre kihegyezett DLC-t, valamint a Catwoman, Nightwing és Robin DLC-ket is, Batman skincsomagjáról már nem is beszélve. Az amcsik ezen felül még egy letölthető animációs filmnek, a Batman: Year One-nak is örülhetnek. Mázlisták.

 

Tegnap délután lehullt a lepel a régóta szóbeszéd tárgyát képező Harley Quinn's Revenge DLC-ről is, amely a sztorit folytatja. Batman és Robin közös erővel száll szembe Joker bájos és őrült segítőjével, Harley-val, akit meg kell állítaniuk. A csaj bosszúra éhes, nem hagyja megtorlás nélkül amiért olyan csúfosan elbántunk Jokerrel, minden eszközzel végre rács mögé kell juttatnunk. A csomag május 30-án jelenik meg PSN-en, Steamen és Xbox Live-on. Örvendjünk a friss képeknek és trailernek. Köszönjük ampeeer!

4.
4.
Lacek896
#2: Talán akkor nem Batman Arkham City lenne a játék neve!
3.
3.
dante92
#1: Én ezért nem veszem meg a játékokat megjelenés napján. Úgy is jön majd ki ilyen GOTY kiadás, majd úgy kompletten veszem meg azt ugyanannyiért.

Ez a borító gusztustalanul ótvar!
2.
2.
Én ezt az egész Batman problémát nem értem. Egy értelmesebb parancsnok beküldene két B2-est vagy egy raj F15-öst valami komolyabb tömegoszlató cuccal (esetleg napalm :) aztán további szép napot polgárok. Minek ennyit szarakodni ? :DDD
1.
1.
Hanoi
http://www.halforums.com/xenforo/attachments/est4sk-jpg.2144/

Ezért nem veszem meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...