Ninja Gaiden 3 - jön az Ultimate Ninja nehézség

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 26.
  • Letöltés
Link másolása
A Tecmo Koei nem minden régivonalas rajongót kápráztatott le a Ryu Hayabusa legújabb vagdalkozásával. Sokan belekötöttek a játék könnyed nehézségébe. Ha számodra nem nyújtott elég kihívást, akkor sincs gond, elvégre a soron következő DLC elhozza a brutális, Ultimate Ninja nehézséget.

A Ninja Gaiden 3 ingyenes frissítésében végre kezeink közé kapjuk a hardcore nehézségi szintet. Sok nindzsa sír, hogy a harmadik részben visszavettek a legendás kihívás-faktorból, csupán azért, hogy a kiadó új, alkalmi játékosokat is megragadjon. De egy igazi nindzsa csak akkor van toppon, ha szenved és önmagát szívatja. Örüljünk feleim az Ultimate Ninja nehézségnek! Az automatikus update egyébként még egy új multiplayer módot is elérhetővé tesz.

Május 24-én már kezeinkbe is vehetjük, s utána nehogy halljunk panaszkodó szavakat. Ha pedig kimaradtak volna az eddigi DLC-k, nincs gond, elvégre 800 MS pontért, vagy 9,99 dollárért megvásárolhatod az Ultimate Ninja Bundle-t. s a vele járó összes bónuszt.

Alapítsunk nindzsaklánt!

A Tecmo Koei emellett bejelentette, hogy a Ninja Gaiden szociális platformra költözik. Még idén játszhatunk a játék közösségi verziójával a Mobage-n. E vadhajtás legérdekesebb opciója egyébként az lesz, hogy megalapíthatjuk saját klánunkat, melyhez a barátaink is csatlakozhatnak. Gameplay információink még nincsenek. Nemzetközi kiadás várható, de a japánok már a nyár folyamán élvezhetik okostelefonjaikon.

 

4.
4.
shooter1234
#3: Pedig anno NES -en nagy játék volt a sorozat.
3.
3.
vergil
#2: egyetértek abban hogy az elődeis képest sehol nincs a játék másrészt: ha nem ezen a néven futna aztmondanám rá hogy egy ütős hack And slash és várom a folytatást hátha többet hoznak ki belőle de sajnos igaz hogy ehez a névhez SEHOl nincs... és látom hogy a ninja gaiden 2 kevesebb pontszámot kapott..:D igazából egy picit érdekesnek és viccesnek is találtam...(szintúgy rajongó)
2.
2.
Raam989
Hagyjuk. A sorozat és a videojáték történelem szégyene ez a szar...
(egy NG rajongó vagyok...)
1.
1.
DON GONDOCS
Kezdődhet a hajtépés, kontroller kivégzése, majd meglátjuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...