Cicaharc élőben: Kitana vs. Mileena

  • Írta: InGen
  • 2012. április 27.
  • Videó
Link másolása
A Mortal Kombat minden bizonnyal nagyot fog szólni PS Vitán is. Hogy ezt ne felejtsük el, a készítők kidobtak nekünk egy élőszereplős előzetest, s örömmel jelentem, sikerült megfelelő mellméretű leányzókat találni Kitana és Mileena eljátszására. Sajnos a ruhák fenn maradnak.

Oké, a hír címe kicsit félrevezető, mert valójában nem is harcolnak, de azért élőben jelen vannak, ugyan abban az előzetesben. A Mortal Kombat PS Vitára készülő verziójának tiszteletére azt próbálják sugallni a készítők, hogy, ha nálunk van a kézikonzol, bárhol és bármikor lehetünk Kitanák és Mileenák. Vagy, valami ilyesmi.

11.
11.
steve 18
#4: fúú én is haver!!! :D
10.
10.
wildláma
#5: ez a marketing fiacskám. ha semmi reklám nem jön ki belőle akkor senki nem fogja megvenni. Ezért van az pl hogy veszel Lenor öblítőt, mert azt reklámozzák, de lehet van olyan öblítő ami olcsóbb, és lehet hogy jobb is, de arról te nem tudsz, vagy úgy nézel rá, hogy olcsó bóvli
9.
9.
Gabesz86
....hát ezért fejlődött ki a férfiak röntgenlátása XD
7.
7.
kese1992
:'D hát ez nagyon nagy :D
5.
5.
AmreyP
4: Mortal Kombatot minden gamer ismeri szinte.. ezek a csajok jol néznek ki,de fölös pénzkidobás ilyen videokat legyártatni.Mutatnak benne gameplayt is ami elég rondának tünik.Ezek a csajok meg inkább más videot csináljanak mert megvan hozzá a "tehetségük" :P
4.
4.
Effecta
3.
3.
hhhajjj
megjött a kedvem a játékhoz :) aki multizna az küldjón üzit és megbeszéljü, aki rdr-ezni akar az is irhat, kéne a zombi modhoz meg gang-eléshez segitség :)
2.
2.
Ca$h
Rengeteg ilyen színvonalú gémer csaj létezik, akiknek meg még VITA is van a retiküljükben abból meg még több! :)
1.
1.
giga321
Na ezek igényes cosplayek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...