Twisted Metal - alternatív befejezések

  • Írta: InGen
  • 2012. április 30.
  • Videó
Link másolása
Pár hónap, vagy év múlva úgy fogunk emlékezni a Twisted Metalra, mint a világ egyik leginkább érdemtelenül elfeledett játékára. Pedig David Jaffe a szívét-lelkét beleadta, még alternatív befejezéseket is készítettek, melyeket végül kivágtak a végleges játékból. Most azonban itt vannak.

A Twisted Metal nem az első PlayStation-exkluzív játék, amiről senki nem vesz tudomást, köszönhetően a Sony életképtelen marketingjének. Ezért is ragadjuk meg mindig a lehetőséget, ha írhatunk róla, most pedig van miről van írni: David Jaffe és csapata, az Eat Sleep Play eredetileg nehézségi szinttől függően három befejezést szeretett volna készíteni a karaktereknek, és jobban meg szerettnék volna magyarázni a Twisted Metal világának működését.

Most azonban itt van nekünk Dollface és Preacher alternatív befejezése, ami mellé kapunk némi magyarázatot is magától a mestertől, David Jaffe-től.

3.
3.
fészpalm
Köszönjük, hogy megmentitek szegény Sonyt, és ti írtok a játékról. Ti vagytok a Sony, a Twisted Metal, a világ megmentői. Istenek vagytok.
2.
2.
Jinbobo
Én imádom a Twisted Metal-t! Megveszem ezt az új részt is. Ez a game pont Online küzdelmekre való, szerintem nagyon szórakoztató lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...