Érkezik a Skyrim első DLC-je Dawnguard címmel

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda tegnap elhintett egy teaser-képet, mely az The Elder Scrolls V: Skyrim első DLC-jét hivatott beharangozni. A bővítés Dawnguard névre hallgat, s ebben ki is merül minden, amit tudunk róla. Azt már korábban hangsúlyozták, hogy igazi kiegészítésre számíthatunk, nem szimpla DLC-re.

A Bethesda megígérte, hogy a mai napon konkrét információkkal szolgál a Skyrim első DLC-jével, a Dawnguarddal kapcsolatban. Az első kép már napvilágot látott, Dragonborn szeme világít - csak nem valami elfeledett, ősi hatalom befolyása alá került?

Ami biztos, hogy a csomag 30 napig Xbox 360-exkluzív lesz, s mikor az egy hónap letelik, PC-re és PS3-ra is napvilágot lát majd. A Dawnguard márkát már február végén levédette a Bethesda, a leírás szerint internetes funkcióval rendelkező kiegészítőről lesz szó.

A másik elmélet szerint folytatódhat az alapjáték Dawnstar küldetése, melyben Mehrunes’ Razor daedra herceg pusztulást, változást és forradalmat hozhat a provinciára. Az E3-on minden esetre már konkrétabb infók is napvilágot látnak. Ma viszont befutnak az első részletek. Maradj velünk! Köszönjük LTGlove!

Egyébiránt Xbox 360-on már elérhető a kinectes frissítés. A hangutasítások pontos listáját itt találod. Egyelőre még angol nyelven kommunikálhatunk a szenzorral.

S még egy utolsó utáni örömhír: Tíz éves lett a Morrowind! A fanok a mai napig életben tartják a frencsájz harmadik részét. Gratulálunk!

18.
18.
Dragonborn
Végre már régota éhezem egy komolyabb kiegészitőre, jobban várom mint sok más rendes játékot (bár az Oblivion Shivering Islese is több mint 30 ora volt)
17.
17.
Extol
Nekem nem tetszik ez a konzolkodás, mikor az előbbi részek is PC-n voltak csak teljes értékűek már csak a rengeteg modder miatt is akik sokszorosára bővítették és bővítik a játékot tartalommal... Ez kicsit olyan mint az árulás, de hát ez van pénz beszél, macska is.
Köszi a hírt, ennek ellenére ez tényleg jó dolog. Reméljük kapunk vissza az elődök játékelemeiből is, mert én úgy érzem ahogy egyre előrébb jutunk annál több jó dolog marad ki, amihez már azelőtt hozzászokott az ember.
16.
16.
samatagrav09
#3: dehogynem az egész konzolos alapja de akkor is miért exlkuzííííííííííív mert a kedves MS fizet vagy mi?
15.
15.
JoHnNiEE
#14: jogos, a razor az a daggere :P
14.
14.
Csemegekukorica
A Mehrunes Razor vagy Mehrunes Dagon hoz pusztulást mert nem mind1 :D [G]
13.
13.
IceColdKillah
Érdekesen hangzik, kíváncsi vagyok hogy pontosan mit fog tartalmazni a dlc!
12.
12.
JoHnNiEE
#11: nyomassad azt h PUSZ TU JJÁÁÁÁ :D nekem azt beveszi xD
11.
11.
Moldren
Kinectes frissítéshez annyit hogy a sárkánynyelvet nem fogadja el. Annyit Fus Ro Dahztam a tv előtt, hogy már kibontottam a fél házat.(kackac)
10.
10.
JoHnNiEE
#3: pedig az :) nézz rá a menürendszerére
9.
9.
LtGlove
Lényeg, hogy Éljen Május Elseje :)
8.
8.
zoenn
Itt is frissítettük a hír. Igaz, nem a témába vágó hírekkel.
7.
7.
hedzsooo
#1: Junius. Nincs az olyan messze, csak ha sok a felesleges szabadidod addig. ^^ :)
6.
6.
Hab
#5: Azt igérte a Bethesda hogy a DLC-k inkább kiegészítő hosszúságúak lesznek, viszont cserébe kevesebbet kapunk majd mint mondjuk a Fallout3-nál.
Új frakciónak is örülnék :)
5.
5.
Sun9us
Remélem nem egy 2-3 órás DLC lesz, horse armour-al megdobva...
Arénát akarok, meg új területeket.
4.
4.
Hab
A Microsoft ilyenkor mélyen a zsebébe nyúl hogy exkluzív legyen egy dbig. Szerencsére van mivel játszani addig is. Remélem kapunk végre arénát, lovas harcot. Most így hirtelen ezeket hiányolom a legjobban.
3.
3.
sikwitit
Miért lesz ez 30 napig Xbox 360 Excluzív ? Úgy gondolom, hogy a Skyrim nem simán egy PC port, hanem épp fordítva. Mondjuk kibírom azt a 30 napot, de azért érdekes, hisz a PC volt mindig előtérben az Elder Scrolls sorozatban.
2.
2.
drat576
juhu, best hír of the week..bár a 30 napos csúsztatásnak nem örülök, de a lényeg, hogy végre lesz plusz tartalom, az alapjátékot már eléggé kiszipojoztam :)
1.
1.
Moldren
Hát... e3 még messze van :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...