Rendezőt kapott a Shadow of the Colossus-film?

  • Írta: InGen
  • 2012. május 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A Gamekapocs egyik örök kedvenc játéka, a zseniálisan fantasztikus Shadow of the Colossus filmváltozatáról már nagyon régóta beszélnek, azonban érdemi haladás nem történt. Egészen mostanáig, amikor is a Chronicle rendezője érdeklődött a projekt iránt.

Josh Trank érdeklődött a Sony Pictures háza táján, hogy mégis mi a helyzet a Shadow of the Colossus-filmmel, mert ő szívesen megrendezné. A Chronicle rendezője láthatóan munkamániás: állítólag a következő Fantastic Fourról tárgyal a Foxszal, valamint a Venom főszereplésével készülő Spider-Man spinoffról a Sonyval.


Ezen kívül még a Warnernál is dolgozik a Red Star mozis verzióján. Hogy ebbe a képbe miként illik bele a Shadow of the Colossus, és, hogy ezek mellett mikorra készülhet el, az kérdéses. A Shadow of the Colossus annyira egyedi és különleges, hogy gyanítom, egyébként is csak nagyobb változtatásokkal lehetne átültetni filmre, úgy pedig már nem biztos, hogy szeretnénk.

7.
7.
Mortis
A hangulatot úgysem lennének képesek átültetni, hiszen amerikaiak...
4.
4.
azureknight0715
Nem örülök neki! Most gondoljunk bele attól hogy a játék k*rva jó volt ettől független története nem igen volt. Annyi volt hogy egy halott lányt akart feléleszteni és ahoz meg kellett ölnie a colossusokat. Szal ha filmre vinnél félnék hogy kitalálnak a játéktól totál független történetet ami a játék szégyenfoltja lenne. Annyi sok rossz filmadaptáció van a játékokból és csak nagyon kevés sikeredett jóra. Remélem azért nem cseszik el az egészet vagy inkább ne is készüljön.
3.
3.
Sun9us
Miért van az, hogy a mai napig nevetségesen drága PS2-re ez a game? Az ICO-meg beszerezhetetlen.
2.
2.
DON GONDOCS
Eszt a játékot egy Advent Children szerű animációs filmben tudom elképzelni.
1.
1.
Matt8888
Na tök szuper lenne ,ha film lenne a játékból ,monumentális terek *-*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...