Szép bónuszokat kaptak az ex-Infinity Wardosok

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Javában zajlik Jason West és Vince Zampella által indított per az Activision ellen, ahol az Infinity Ward egykori alapítói kifizetetlen bónuszok után sírnak a bíróságon. Nos, a nemrég kitudódott részletek szerint az Activision már korábban is szép prémiumot fizetett a srácoknak.

Már majdnem megsajnáltuk Jason Westet és Vince Zampellát, amikor azt állították a bíróságon, hogy nem kapták meg a beígért bónuszokat a Call of Duty: Modern Warfare 2 után. A Polygon jelentése szerint az Activision összesen 439 millió dollárt fizetett ki az Infinity Wardnak az évek során. A legnagyobb prémiumot a MW2 után kapták - 147,46 millió zöldhasút -, de miután Bobby Kotickék menesztették őket, így elestek a pénz nagy részétől.

"Futok a pénzem után, utol is érem talán."

Bónuszok jártak az Infinity Ward technológiájának használatáért is, amit a Treyarch fizetett nekik két évente, s persze az általuk fejlesztett Call of Duty-kért is. Lássuk mennyi pénzt kasszíroztak az amúgy sem kevés alapbérük mellé!

  • Call of Duty – 3,8 millió dollár (studio)
  • Call of Duty 2 – 69 millió dollár (studio)
  • Call of Duty 3 – 2,6 millió dollár (tech)
  • Call of Duty 4: Modern Warfare – 74,5 millió dollár (studio)
  • Call of Duty: World at War – 19,96 millió dollár (tech), 18,68 millió dollár (CoD jogokért)
  • Call of Duty: Modern Warfare 2 – 147,46 millió dollár (studio)
  • Call of Duty: Black Ops – 46 millió dollár (tech), 56,96 millió dollár (CoD jogokért)
  • Call of Duty: Modern Warfare 3 – 59,9 millió dollár (studio)
8.
8.
NoRush
#6: Az nem emberi dolog, hogy ők a semmiért, irodában ülve, kávét kortyolgatva megkapják a millióikat, mi átlag emberek, akikből nem mellesleg ők maguk élnek, sinylődünk. Ezek semmi hasznot nem állitanak elő, semmi értékelhetőt. Én is eltudnák ülni az irodában, nem kell oda nagy tudomány. De hát kishal oda nem jut fel. Még egy szalagmunkás is több tizezer €-s hasznot állit elő EGYMAGA, s abból kap 400-at. Én erre akartam kilyukadni. Ez pedig szánalmas, az irigység innen fakad (ami bezony emberi dolog) :)
7.
7.
Vadmeggy
Az alapítók sírnak, tehát a fejlesztők, akik a piszkos munkát végzik nem valószínű, hogy túl sokat látnak ebből a zsetonból.
6.
6.
felegyi
#2: Nem 2 ft-ról van szó, ami jogosan megilleti őket... igen, én is sírnák érte ha nem kapnám meg pedig járna. Nem ők tehetnek a mai átlagbérektől, hiába visznek haza többet vagy kevesebbet, mi kisemberek ugyanannyit keresnénk... kár szapulni őket, az irigység meg nem emberi dolog :) !
4.
4.
Sniper Fox
Nem sajnálnám őket annyira. Itt mindkét fél erősen benne van.
2.
2.
NoRush
És még az ilyeneknek sir a szája... -.-" Elé állnák és megmondanám neki, hogy 400€-s minimálbérért dolgozom, hát... Először nézne egy nagyot aztán jól pofán röhögne, ezt követően pedig kispályásként lerázna magáról. Ennyi.
1.
1.
Bako
Nem semmi zsebpénzük volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...