Újabb Ubisoft-címekkel erősít a PlayStation Vita?

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 29.
  • Pletyka
Link másolása
Bár hivatalos bejelentés nem látott napvilágot a címben elhangzó kérdés kapcsán, egyes online áruházak adatbázisa alapján jó eséllyel mondhatjuk, hogy hamarosan PlayStation Vitára látogat a Ubisoft két fontos sorozata, az Assassin's Creed és a Ghost Recon.

A Ubisoft egyáltalán nem újonc a PlayStation Vita platformon, a kézikonzol rajtjakor az elsők között támogatta azt, sőt a legtöbb nyitójáték a francia kiadótól érkezett. A pletykák szerint azonban bővülhet a Ubisoft vitás kínálata: úgy hírlik, az Assassin's Creed- és a Ghost Recon-széria is tiszteletét teszi a gépen.

A Zavvi.com online áruház hirdetése szerint október 31-én nemcsak PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg az Assassin's Creed III, hanem lesz belőle egy változat PlayStation Vitára is (ezeket követik majd a PC-s és Wii U-s játékok), míg a GAME.co.uk weboldalán feltűnt infók alapján idén várhatjuk a Vita-exkluzív Ghost Recon: Final Mission megjelenését is.

Azóta mindkét reklámot eltávolították (screenshotos bizonyítékot fent láthattok!), de azt már egy korábbi bejelentésből tudjuk, hogy lesz Assassin's Creed Vitára, és belegondolva a Ghost Recon-játék létezése sem elképzelhetetlen. Várjuk a hivatalos bejelentést!

15.
15.
deviques
#14: Így van, egyelőre még váratja magát, én az előrendelést visszamondtam, mert nem használtam volna még most sem semmire, de lassan jönnek a mászthev címek. :)
14.
14.
sleki666
Lassan elkerülhetetlen lesz egy Vita beszerzése.
13.
13.
Bré
12.
12.
The Lone Drow
Szerintem logikus, hogy lesz Vita-ra Ghost Recon, hiszen anno PSP-re is jelentek meg részei. Ha jól emlékszem volt nagykonzolos epizódok portja, meg egy külön rész is. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy egy Androidos és iOS-es verziót mikor dobnak piacra, aminek speciel örülnék.
11.
11.
randall13
#10: Nyugi, ha pénzről van szó, kreatívak.
10.
10.
sherex
#9: Csak nem fognak megint ennyi rókabőrt lehúzni egy kariról..Elvileg Desmond sztorija véget ér így ezután nem fogunk vele játszani aka nem fogunk tudni Connoral sem
9.
9.
BrendOoN
#8: Szerintem most egy ideig Connor lesz majd : D
8.
8.
sherex
Remélem tényleg így lesz . Imádom az Assassins Creed-et, e én azt sem bánnám ha nem az AC III lenne a Vita-n hanem egy spin off új főszereplővel új korszakkal.
7.
7.
mamgu
5.
5.
giga321
#4: Húú tényleg , remélem össze dobnak a magyar skacok egy minimum 3 perce CGI trailert AC-ról.
4.
4.
Vurgi
#2: Jövőhéten E3, addig valahogy húzd ki, cimbora! :D
2.
2.
Bré
Valamit AC-ről pls:D nem érdekel mi lesz a vitával avgy hova terjeszkedik Ubi terjeszkedjenek csak de ne hagyjanak tűkön ülni AC3 várása közben tudom sokan enm szeretek h hű de sokat megmutatnak már a játékból de valamit adjatok mert belehalok xD
1.
1.
giga321
ezeket követik majd a PC-s játékok *
Most megint csúszni fog pc-re vagy csak én értelmeztem el?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...