E3 2012: Guardians of Middle-Earth bejelentés

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Warner Bros. Interactive bejelentette új játékát, a Guardians of Middle-Earth-öt, mely a Gyűrűk Ura világát ötvözi a DoTA-ra emlékeztető, arénaszerű online küzdelmekkel. A cím vélhetőleg ősszel lát napvilágot a Monolith Productions tolmácsolásában Xbox Live-on és PSN-en.

A Warner Bros. újra egy Gyűrűk Ura világán játszódó videojátékkal kedveskedik a rajongóknak, s a Hobbit című előzményre várakozók hadának. Ma bejelentette legújabb online multiplayerre koncentráló, arénaharcot felvonultató produktumát, Guardians of Middle-Earth címen.

A játékmenet mindinkább a DoTA-tól vesz kölcsön ötleteket, több mint 20 karaktert vonultat fel - köztük lesz Gandalf, Sauron, Gollum, és Thráin, de megtaláljuk majd benne Peter Jackson új filmjének, a The Hobbit: An Unexpected Journey-nek pár szereplőjét is. A fejlesztést a F.E.A.R. és az Aliens vs. Predator, valamint a Gotham City Impostors munkásai, a patinás Monolith Productions végzi.

A Guardians of Middle-Earth idén ősszel érkezik PSN-re és XBLA-ra, letölthető formában. További részletek a jövő heti expó folyamán várhatóak.

23.
23.
Gamelord
Kevés a 20, 30 viszont már elég lenne. Bár majd meglátjuk mit hoznak ki belőle.
22.
22.
The Lone Drow
#16: Az általad leírt rpg lett volna a white council, amit az EA szépen lelőtt. Nagyon ígéretesnek tűnt annak idején, vártam nagyon. Attól tartok, hogy hasonló csak mod szintjén fog majd egyszer létezni, vagy úgy sem.
21.
21.
Twilord
Nem tudom, nekem A League of Legends sohasem jött be, a Heroes of Neverwrehtet nem próbáltam ki, a Dotával meg most nem játszom, mert a Garena és az Iccup sem a legjobb, Darert meg elcseszték ezzel a patchhel, úgyhogy nekem jöhet :D Azért ha rendesen megcsinálják a képességeket meg karaktereket akkor szerintem jó lesz ( Milyen lenne már, ha kiválasztom Saruon, és az ultija az lenne, hogy fölveszi a gyűrűt és alakja lesz? Persze csak fél perc, de akkor olyan triple kill meg hasonló lesz belőle :D ).
20.
20.
vuliem
#16: Ja mondjuk egy skyrim féle nyitott világú gyűrűk ura játékot én is el tudnék képzelni, főleg, ha történet színvonalát a witcher szériához igazítják, mert a skyrimnak siralmas a sztorija. (mondjuk nem is amiatt szeretjük, de akkor is).

Am ha letölthető lesz és idén ősszel már megjelenik, akkor tényleg nem hiszem, hogy egy nagy durranás lesz.
19.
19.
p3ti
#16: Megjelenés óta tolom a BFME-t ,lanban ,haverokkal . Egyenesen isteni . Az hogy neked nem tetszik az teljesen más dolog.
18.
18.
princeps27
előre látom a 6 alatti pontszámot :D (előttem szólókhoz hasonlóan) mit akrnak ezek a dota és a LoL között
16.
16.
Sun9us
A BFME sem volt valami nagy szám, sőt merem állítani, hogy Gyűrűk Urához képest egy jó játékkal sem játszottam ebből a témából. Witcher féle rpg kéne, kicsit darkosabb storyval, nyílt világgal. (Most leírtam, egy skyrim koppintást.)
Mellesleg elkönyvelhető, egy laza bukta.
15.
15.
Garfartix
#10: Csináld meg, és tolhatjuk!
13.
13.
KENKILL
Elég idióta ötlet, teljesen el fognak vérezni olyanok mellett mint Leauge of Legends, DotA 2 és Heroes of Newerth. Ráadásul egyetértek az előttem szólókkal, sokkal jobb lenne inkább egy BFME folytatás, anno én is jó ideig nyüstöltem.
11.
11.
Dr_Durden
20 heroval akarnak dota koppintást csinálni.. nagy pofára esés lesz belőle. Mellesleg meg patikamérlegen kéne kiegyensúlyozniuk a herok képességeit, amit erősen kétlek h megfognak tenni. Az a baj hogy ezt egyszer már eljátszották a demigoddal hogy 20 hero, 0 balance, 10 pálya, és óriási bukta volt belőle. Arról nem is beszélve hogy aki szeret dotázni az már játszik valamelyikkel (hon. lol. dota2, wc3) és ide akarnak beszállni egy előre láthatóan "gyűrukura license, vegyél meg" alkotással.
10.
10.
wolfwarrior
#5: Ötletet adtál mit szólnátok egy FPS-hez ahol starwars rajongók és trekkerek (star trek rajongók) harcolnának sci-fi conferenciákon plázákban hasonlóakon, lenne zászló rablás ahól gyűjtői kiadású képregények vagy game-ek lennének zászlók meg ilyenek.
8.
8.
frenkyboyhun
ojje jeje mindent szívese fogadok aminek csak egy pici köze is van a TLOTR-hez
7.
7.
Eledhryon
gabi01 -nek teljesen igaza van...ideje lenne előállni a Battle for Middle-Earth 3 -al
6.
6.
Mortis
#5: Na, ez tényleg vicces. :D

Inkább pihentessék a nevet.
5.
5.
Garfartix
Legyen egy fedezékrendszerrel ellátott FPS-TPS, ahol Sauron és Frodó imposztorokkal kell egymás lövöldözni! Iszonyatosan epic lenne!
4.
4.
Onegesius
Király!!! Ez olyan "musthave" vétel lesz nálam :)
3.
3.
manderel
Monolith + Gyűrűk ura? Hát ez érdekes lesz....
2.
2.
gabi01
Inkább a Battle for middle earth szériát folytatnák, anno rengeteget játszottam az 1 és a 2 részével is, de a ROTWK is jó volt.
1.
1.
rics92
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...