E3 2012: Rebootolják a Spy Hunter-t

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Warner Bros. újra előveszi a Spy Huntert, ez a kémfilmekbe illő izgalmas és veszélyes autós címet, megjelenése Nintendo 3DS-re és PlayStation Vitára várható idén ősszel. Kicsit felturbózzák a receptet, sokkal izgalmasabban néz ki, mint az eredeti játék. Ütős lesz!

A Spy Hunter első része még 1983-ban jelent meg arcade gépekre, azóta számos vadhajtást és platformot megélt a széria, ám az utóbbi időben síri csend honolt felőle. Nem számítva a The Rock nevével fémjelzett, ZS-kategóriás mozifilmet ugyanezzel a címmel. A Warner elérkezettnek látta az időt a rebootra 3DS-en és Vitán. A játékosok egy titkos ügynök bőrébe bújnak, aki a G-6155 Interceptor nevű verdát vezetik. A szuperautó korszerű fegyverzettel van ellátva, s ezzel könnyedén megfékezhetjük a globális terroristaszervezet törekvéseit.

A felállás ugyanaz, mint pár évtizede - annyi különbséggel, hogy a játékmenetet nagyobb adrenalinlökettel turbózták fel. Több testreszabási lehetőségünk lesz, mint korábban, jobb irányítással és ragyogó grafikával - nem beszélve az akcióra kihegyezett kameraállásokról - tudtuk meg Samantha Ryan-től, a Warner fejlesztési vezetőjétől.

Az Interceptor orrba-szájba frissíthető lesz, ha akarjuk off road környezetben is helyt állhatunk, de bármikor motorcsónakká alakíthatjuk, persze durva fegyverzettel is elláthatjuk a kocsit. Kérhetünk légi támogatást egy drone személyében, ha szorul a hurok a nyakunk körül - minden ádázabb jelenetet lassítva csodálhatunk meg. A hangulat kémfilmekbe illő.

A fejlesztést a TT Fusion végzi, megjelenése idén ősszel várható.

6.
6.
Scal
"Nem számítva a The Rock nevével fémjelzett, ZS-kategóriás mozifilmet ugyanezzel a címmel"

mondjuk az egy játék volt 2006-ból...
5.
5.
Naridar
2: Azért 3DS-hez és Vitához képest nem rossz.
3.
3.
DON GONDOCS
Végre hogy ilyen címeket is remakelnek.
2.
2.
aruha
Hát maga az ötlet nem rossz, azért én a grafikára még adnék kicsit hogy pofásabb legyen...Meg pár apró vált. még kell..de hajrá
1.
1.
Diego1994
Hát ez jól hangzik, város az anyag :D
Azt nem tudjátok, hogy lesz-e benne multiplayer?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...