E3 2012: Pörög a Medal of Honor: Warfighter

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 4.
  • Videó
Link másolása
Az EA egyik legjobban várt nagyágyúja, a Medal of Honor újabb része is tiszteletét tette az EA konferenciáján. A Danger Close fejese mind az egyjátékos kampányból, mind pedig a multiplayerből mutatott részleteket. Igaz, az utóbbit tekintve csupán egy trailer formájában.

A kampány megnyerő, és John Goodrich elmondása szerint 100 százalékosan megtörtént eseményeket dolgoz fel. Az már más kérdés, hogy a játszhatóságért cserébe kiszínezték az ütközeteket. Egy szomáliai misszióba tekinthetünk bele most - partraszállás nem várt ellenállásba torkollik és egy harci robotot is működésre bírhatunk. Ez még nem fikció.

A prezentáció második részében levetítették a Warfighter multiplayer trailerét. Global Warfighter névre hallgat a porció, a világ számos speciális alakulatának bőrébe bújhatunk, úgymint a GROM, a SEALS, a SAS, és a SFOD-D. Drone-okat is bevethetünk az online csaták során. A játék október 23-án jelenik meg.

8.
8.
Pharaoh
7#: Falluot 3, Gears of war 2, DIRT 2, stb.: mind megcsinálták, hogy interakció hatására valósághűen hullámozzon a víz, a Warfighterben a lövés becsapódásra semmi csak 2d-s fehér fodrozódás, a part menti hullámzás meg csak script. A második pontomat olvastad és tényleg nem nagyon gyanús a zössezfüggés (esetleg nem játszottál MW3-mal és nem tudod mikről beszéltem ott)? Az első MOH-nak és első CoD-nak meg mi köze ezekhez? Tudom, hogy Frostbite 2 hajtja, de ettől még nem kéne a látványnak is ugyanannak lennie, elég ha a grafika ugyanolyan színvonalú! Az "okoska" kifejezés pedig kicsit ledegradáló utóízű, inkább tájékozottnak és objektívnek mondanám magam!
6.
6.
xxxgamer4ever
Tuti kipróbálom, de ez alapján még nem méltatnám arra hogy meg is vegyem...
5.
5.
Pharaoh
2#: Ez? 1. Minek csinálnk a BF-nek konkurenciát házon belül? 2. Ez a bemutató erősen MW3 szagú: helyszín: Szomália, Return to the sender misszió hangulat és Persona non grata-ban látható géppuskás-gránátvetős, drone irányítós jelenet! Látványra egy az egyben BF3, a grafika kicsit javult! 3. A víznek nincs 3d fizikája, amit már szarabb és régebbi játékokban is megoldottak, nem egy AAA-snak titulált, összelopkodott, tucatshooterben! Így aztán lehet szép a grafika, ha a látvány meg a részletek nem stimmelnek!
4.
4.
Scoo
Határozottan tetszik. Remélem a történettel sem lesz gond.
3.
3.
hippoharcos
az elején az egyszemélyes kampányban kicsit pacific assault beütése van de tuti megveszem :D
2.
2.
oddi
talán ez a gamma végleg mély árokba löki a cod szériát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...