E3 2012: Nyitócím lesz Wii U-n a Rayman Legends

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 5.
  • Videó
Link másolása
Michael McCullick mutatta be a Ubisoft sajtótájékoztatóján a Rayman legújabb részét, mely teljes mértékben kihasználja a Wii U tabletszerű kontrollerjét. Láthatjuk mozgásban, hogy miként terelgethetjük karaktereinket a Game Pad és Pro Controller segítségével. Mozgásban még bájosabb.

Biztosak vagyunk benne, hogy a Rayman Legends szinte minden létező platformra meg fog jelenni, annak ellenére, hogy most csak a Wii U-s verzió a biztos. Rayman és az eddig ismert társai mellett lesz egy ötödik irányítható karakter, Murphy. Érintőképernyőn keresztül irányíthatjuk a kompániát, lesz ötfős kooperatív mód. Ne zavarjon senkit, hogy a demo a Wii U vezetékes Game Padján futott, a végleges változat már vezeték nélküli lesz. Hurrá!

2.
2.
DarkLord
Emlékszem az Origins kb. egyidőbe jött ki az Assassins Creed Revelations-al pedig nagy AC rajongó vagyok, de a Rayman Origins egyszerűen annyira lekötött, nemtudtam addig abbahagyni míg végig nem vittem és még abba hagytam miatta az AC-t is :D Nagyon jó lesz ez a része is én várom.
1.
1.
DON GONDOCS
Ez a wiiu, nagyon jó, hátmég a rayman.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...