E3 2012: Dawnguard - megjelenés és képek

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bethesda végre felfedte a The Elder Scrolls V: Skyrim első kiegészítőjének dátumát: ezek szerint kevesebb, mint három hét múlva már vámpírok lehetünk és nyeregből harcolhatunk. A bejelentés mellé kilenc friss képlopatot is bezsákoltunk. El lehet kezdeni spórolni az MS pontokra.

A Dawnguard DLC csaknem 20 órányi plusz játékidőt biztosít, Két új frakcióval bővül a repertoár: csatlakozhatunk a vámpírokhoz és a Dawnguard vámpírvadászaihoz. Régen várt funkció is bekerült a kalapba: végre a lovak nyergében ülve is harcolhatunk, de lesznek új fegyverek is - köztük a számszeríjjal.

S akkor jöjjön a lényeg: a Skyrim első DLC-je június 26-án érkezik - elsőként Xbox Live-on, s harminc napig ott is marad. Egy hónap elteltével a PC-sek és a PS3-asok is rávethetik magukat. Gyönyörködjünk az új képekben!

12.
12.
Atilorn
A Dawnguard vár környéke felvet egy kérdést. Ugye a fákból látható, hogy Riften körüli erdőben van. Na most, az lesz, hogy a semmiből ott terem egy vár, vagy esetleg átmehetünk-e a Morrowindbe vezető kapun?
11.
11.
Daetnas
A lovas harc az 1.6-os patch része, PC-n már fenn is van, és valószinűleg Xboxra és PSre is hamarabb jön, mint a Dawnguard.
10.
10.
Mortis
Valakinek lesz az 40 is. :)
9.
9.
Dragonborn
8.
8.
Hab
#7: Őszintén szólva nekem a Skyrim-ben teljesen mellékes a fő történet. Azért imádok vele játszani, mert él és lélegzik az egész világ. Órák el tudok tölteni, úgy hogy semmilyen küldetést nem csinálok: elmegyek vadászni, kilopom a szemét mindenkinek. Más single játék nem büszkélkedhet ennyi tartalommal, és ez a csodás benne, még így kb 200 óra játék után is van benne felfedezni való,
7.
7.
vuliem
#2: Hát gondolom új mellékküldetések meg minden lesz benne, azzal együtt lesz 20 óra. De hogy a skyrim főküldije nem volt 12-13 óránál hosszabb, az tutibiztos.
4.
4.
Gaboo77
#2: A főszál az annyi volt, de még sok összetett szál is van a játékban, amelyek közül néhány van annyira komoly mint a főküldetés. Szerintem egy ilyen kategóriájú játékot hiba úgy végig tolni, hogy csak a főküldetést lenyomjuk azt kész! A májgombóc levest sem azért hívjuk úgy, hogy csak a májgombócot együk ki belőle. A teljes leves teszi egésszé az ízhatást.
3.
3.
névtelenség
Tényleg csak ennyi plusz derült ki? Ezeket az előző videóból is tudni lehetett.
Őszintén szólva kicsit több belső infót vártam. :(
2.
2.
Drought
20 óra gameplay....na persze..:D úgy ahogy a főszál is 27 óra volt mi?:)
1.
1.
Gaboo77
Azért ez egy jó hónap, Computex, E3, WWDC és most ez! Midig is szerettem a nyarat! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...