E3 2012: Tomb Raider - egyedül az erdőben

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 7.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából megtekinthetjük a Tomb Raider kiállításra szánt demóját, melyben Lara egyedül kavar a sötét és nedves erdőben, mindössze egyetlen íjjal a hátán. Az eső folyamatosan zuhog, segítségre nem számíthat. Elkeseredésében pityereg a tűz mellé húzódva.

Vajon milyen titkos társaság függeszti fel lábuknál fogva a szerencsétlen túlélőket? Lara a titkok nyomába ered, s eljut egy földalatti járatrendszerbe, mindössze a fáklya fénye világítja meg az előtte lévő utat. Amit láttunk, mindenképpen ígéretes - bízzunk a Crystal Dynamics szakértelmében!

 

13.
13.
kife8
12.
12.
Quent1n
#8: +1 és Giggsy-vel is egyetértek nincs itt semmi gond. A karakterről meg annyit, hogy kedvelem de nekem már csak egy női Indy marad ez van :) Pedig tudom, hogy mások :)

A videó nekem nagyon tetszett és fáj a szívem, hogy Indiana Jonest így elfeledték és nem kap egy ilyen színvonalú játékot, akár úgy, hogy a filmeket feldolgoznák. Mert van Nathan Drake, van Lara Croft de azért Indy csak egy van :)
11.
11.
Bins
1.-től az utolsóig szeretem a Tomb Raider-eket. Még az AoD-t is. Mindegy milyen lesz, csak kapjam már a dózist:D
10.
10.
azureknight0715
Na akkor én is kifejtem a véleményem. Én úgy gondolom jó ez a változás. Egyes válaszolóval vitatakozók. Nem azért de itt Lara hány éves lehet? 18-20 körül talán. Gondolom Laránál is volt egy idő amikor gyenge törékeny kislány volt majd az idő + ez a rész megtanította az élet kegyetlen oldalára majd ennek hatására lett az ami a korábbi részeknél volt. Szerintem nagyon jó ötlet hogy a főszereplő ennek a régebbi oldalát is megmutatják.
9.
9.
#6: Van amivel egyet kell értsek. Pl. most tolom éppen végig az MGS Peace Walker-t... Könyörgöm, minek adtam én erre a fejem? Röhögve szerzem boxon az "S" minősítésű küldetésértékeléseket! Pedig először tolom! Egyszerűen mindent láttam már, hiába gyúrták át a dolgokat, megy mint a karikacsapás. Sajnos a storyt már olyan 500x 500 különböző nézőpontból átrágták, hogy hiába sorsdöntő jelentőségű Big Boss életében ez a misszió, egyszerűen képtelen vagyok nem elunni néha a storyt! Pedig ha van MGS fan, akkor az én vagyok. De egyszerűen megfáradt a dolog. Néha érdemes váltani. Ez a nagy váltás amúgy az MGS-nél az MGS3 volt, na, az egy nagyon korrekt Big boss (Naked Snake/Jack) eredettörténetet mesélt el.Sajnos ez is bizonyíték, akárcsak az újkori Craig-féle Bond, hogy az újraindítás után csak akkor érdemes erőltetni tovább a dolgokat, ha van még mit mondanunk a megváltozott szituról. A 2. Bond film ezen hasalt el.

Nem is annyira az új Tomb Raider játékot várom, hanem az utóhatását, kíváncsian! Ha sikerülne végre sikeresen rebootolni valamit, anélkül hogy dögunalomba fulladna...
6.
6.
keiji maeda
#5: nem értek veled egyet ! szerintem nem kell feltétlen karaktert változtatni főleg ha az egyszer sikeres és közkedvelt egyedi lett ! szerintem a pl a devil may cry sem sorozatgyártás nem évente kijött nfs vagy cod , szóval nem mondanám hogy bőrlehúzás ! pont hogy ez a bőrlehúzás mert nem hogy pihentetnék a címet 5-6 évig és milyen jó lenne 6 év után a kedvenc játékodnak egy új részét látni , nem inkább megpróbálnak csinálni egy másik karakterrel egy teljesen másik játékot és az előzőnek a nevével eladni minthogy az már befutott volt sokan ugyis a név miatt meg fogják venni , és látod már van is róla hír hogy készülhet is a dmc következő része pedig még ez sem készült el , na szerintem ez a bőrlehúzás szagú főleg hogy most több régi nagynévvel is ezt teszik
5.
5.
Nebuloid
Én meg örülök ezeknek a karakterváltozásoknak. Pl. amikor kijött az új Sherlock Holmes film R. D. Juniorral iszony paráztam, hogy minek kell ezt, de megtetszett. Azt gondolom, hogy kellenek az ilyen váltások, nem gyakran, de kellenek. A Lara és Dante is annyira berögződtek a fejekben, hogy ha a régi karakterrel készülne a játék, akkor igencsak rókabőr hatású lenne, mivel játékmenet terén szinte mindent láttunk már és grafikával meg nehéz olyat alkotni, hogy megújítsa a brand-et. Szóval marad a szereplővel variálás, én üdvözlöm a dolgot!

Ami inkább zavar a videó alapján, hogy remélem PC-n lesz tesszaláció (rádió nagyon ocsmány így) meg mintha Laranak kicsit többet járna a lába, mint amennyit halad.
4.
4.
_Tappancs_
szerintem jó lesz ez. A kőkemény Lara, aki lássuk be érzelmileg sekélyes a játékokban és a filmben is mogorva magának való ,de bizonyára kis lányként fiatal lányként nem volt az az elpusztíthatatlan nő a rettenthetetlen harcos, a tapasztalt mindent látott ereklye vadász. Valahol el kell kezdeni. És ez amit látunk a videókból inkább emberközpontúbb reálisabb, mint ha érzelemmentes terminátorként masírozna élete első kalandjában és megpróbáltatásaiban. Az, hogy sírós, félős, ijedt , nagyon is természetes, de az hogy ennek ellenére képes előre menni és nem meghátrálni, képes küzdeni és kutatni a veszélyben már előrevetíti a később Lara képét, amivé lehet. Persze ebben a rebootban lehet egy teljesen új Larát lehet majd megismerni az elkövetkező részekben . Egy érzelmesebbet és érzéseiben NŐIESEBBET(törékenyebb,sebezhetőbb)embert, de a régi Lara vakmerőségét, erejét, kutatás utáni vágyát,bátorságát megtartva. Nem rossz ez. Viszont ha a reboot vége az, hogy egy érzéketlen, távolságtartó, munkamániás, hűvös,magának való Lara lesz belőle, az is jó, mert legalább felfedi, hogy melyen lelki okok miatt lett az ami..
2.
2.
keiji maeda
nekem ugyanez az érzésem a dmc-vel :( eggyetértek veled teljesen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...