E3 2012: Planetside 2 - káosz a harctéren

  • Írta: InGen
  • 2012. június 7.
  • Videó
Link másolása
Szeretnél egy olyan MMOFPS-sel játszani, ahol emberek állnak egy helyben, és hosszú ideig lövöldöznek? Ha igen, akkor örömhírünk van: a Planetside 2 előzetese alapján pontosan ezt fogod kapni. Oké, ne legyünk rosszmájúak, azért vannak itt repülők is.

A Planetside 2 E3-as előzetese röviden felvezeti a három választható frakciót egy-egy erőltetett szöveggel, közben pedig láthatjuk, mekkora káosz tud kialakulni egy MMOFPS harcterén. Maga az anyag jól néz ki egyébként, csak túl sok az olyan felvétel, ahol sok katona áll egy helyben és puttyogtat, amitől furcsának tűnik.

5.
5.
Trolltaxi
Azért nem mindenki látja ennyire rosszmájúan a játékot. Néhány 2012-es E3-eredmény, ezeket söpörte be a Planetside 2, és volt egy rakás jelölése még.

PCGamer: Best Shooter, Best MMO, Best of Show, Most Awards Received; Gamespy: Best Shooter, Best Free-to-play, Best PC-exclusive; GameInformer: Best in Show; IGN: Best MMO, Best PC Game

A játék első része nagyjából az egész országnak kimaradt, nem csoda, ha egy újságírónak nem kezd minden belső és külső elválasztású mirigye eldurranni, ha lát róla valamit. Krónikus infóhiányt pótlandó ajánlom: http://planetside.blog.hu/
4.
4.
Lacek896
Én is mintha emlékeznék rá!
2.
2.
StormNob
Menjél is inkább vissza CoDozni Ingen, tudjuk nagyon jól, hogy minden más fps szar hozzá képest...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...