E3 2012: Mozgásban a Guardians of Middle-Earth

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 7.
  • Videó
Link másolása
Kézikamerás felvétel érkezett a Guardians of Middle-Earth játékmenetéről. A kizárólag konzolokra érkező Gyűrűk Ura-játékban ötfős csapatok harcolnak arénaszerű küzdelemben J.R.R. Tolkien klasszikusának legnagyobb hősei közreműködésével. Te kit választanál közülük?

A Guardians of Middle-Earth idén ősszel jelenik PlayStation 3-on és Xbox 360-on - a játékosok letölthető formában férhetnek majd hozzá. A cím lényege, hogy Gyűrűk Ura (illetve a Hobbit) legnagyobb hőseiből választva a játékosok ötfős csapatokká szerveződjenek, majd a karakterek különleges képességeit kihasználva győzedelmeskedjenek a másik brigád felett. A múltkori CGI előzetes után következzen némi gameplay - sajnos kézikamerás ez is, de legalább mutat valamit.

6.
6.
Onegesius
Remélem olcsó lesz, mert akkor esetleg lehet egy próbát tenni vele
5.
5.
Kocsis92
#4: szerintem érthető, hogy nem jön pc-re DOTA és LoL mellett
4.
4.
Garfartix
lol, ez ugye valami hülye vicc hogy nem jön PC-re? Már bánom hogy védtem ezt a játékot az éhes gyűrűkurarajongóktól, pusztuljon!
3.
3.
biohazard rex
MOBA (vagy ARTS :) játék konzolon? o.O azért az irányításra kíváncsi lennék, mert a gamplayen csak locked kamera van úgy meg lehetetlen szemmel tartani a társaidat....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...