iPhone-ra jön a Street Fighter X Tekken

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb platform meghódítására készül a Capcom és a Namco Bandai közös szerelemgyereke, a Street Fighter X Tekken még idén nyáron megjelenik az iOS operációs rendszerrel telepített okostelefonokra és tabletekre. Természetesen a játékélmény a régi, a játékmenetet viszont érintőkijelzőhöz igazították.

Annak idején a Street Fighter negyedik része is tiszteletét tette az Apple kütyüin, nem csoda, hogy a Capcom és a Namco Bandai most a Street Fighter X Tekkennel is megpróbálja ugyanezt. A Street Fighter X Tekken Mobile iPhone-ra, iPadre és iPod Touchra jelenik meg idén nyáron, androidos verzió nem készül belőle.

Az ígéretek szerint a játék a nagykonzolos változatokra épít majd, viszont az irányítást és a kezelőfelületet teljesen átalakítják, ami az érintőkijelző mellett szinte természetes lépés a fejlesztők részéről. Ha minden igaz, a mobilos változatban új játékmódok is lesznek, emellett a tag team mechanika is "új megközelítés" szerint kerül majd át ebbe a verzióba.

A Street Fighter X Tekken Mobile kizárólag az iOS 5 operációs rendszert használó készülékeken fut, azaz alsó hangon egy iPhone 4-re, egy negyedik generációs iPod Touchra vagy egy iPad 2-re lesz szükségünk a játék kipróbálásához. Az első screenshotokat feljebb találjátok.

4.
4.
playstationx
#3: szerintem nem bukott a játék,eleve Street Fighter-es stílusban van csinálva.Lehet ezért nem jön be,majd nézd meg a Tekken X Street Fighter-t mert az tekken-es stílusbam lessz
3.
3.
Norbi-wan
A Street Fighter X Tekken nagyot bukott, úgy látszik ezt a bukást növelni akarja.

Anno 2009-ben a Street Fighter 4 azért tudott nagy sikereket elérni, mert újat tudott adni a világgal, ezzel újra virágkorába hozta a verekedős játékokat- lássuk be ha SF 4 nem lenne akkor az új Mortal Kombat se. De ez a játék semmi újat nem mutat, csak néhány plusz karakter, és a Tag Team, azon kívül nem sok minden.

Ahelyett hogy az SF összegyúrná a játékait másokkal, inkább megreformálnia kéne magát (megjegyzem azért a TXSF-re énis nagyon kíváncsi vagyok) . Pl.: Egy Sztori mód nem ártana, és néhány plusz lehetőség/mód is jól jönne.

Off: A Tekken X SF azért fog mérföldekkel jobban sikerülni, mert a Street Fightertől sok mindent át lehet venni, értem itt a Super, Ultra kombókat, stb, A Tekkentől viszont nem sok átvehető dolog van.
2.
2.
myrte
biztos nagyon élvezetes lesz gombok nélkül...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...