F1 Online - hamarosan indul a nyílt bétateszt

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 18.
  • Korai verzió
Link másolása
Közel egy év telt el az F1 Online: The Game bejelentése óta, a munkálatok pedig hamarosan révbe érnek. A Codemasters bejelentette, hogy a játék zárt bétatesztje holnap véget ér, utána elkezdenek hangolni a publikus bétára - információ- és látnivalóáradat várható a következő hetekben!

Az F1 Online tavaly augusztusban mutatkozott be, és bár a játék free-to-play lesz, itt ne számítsunk olyan komplex autóversenyre, mint a konzolokra és PC-re megjelent játékok esetében. A Codemasters célja (alább egy tavaly decemberi előzetest láthattok), hogy az ingyenesen játszható anyagban a csapatmenedzselés kerüljön előtérbe, de persze versenyezni is lehet majd - felülnézetből, ha valakinek erre van ingere.

A Codies a minap bejelentette, hogy holnap, június 19-én utoljára leállítják a játék szervereit, de csak azért, hogy felkészüljenek a nyílt bétatesztre. A zárt bétateszt egészen eddig zajlott, a fejlesztők köszönik mindenkinek a részvételt, egyúttal megjegyezték: a publikus béta elrajtolása után a titoktartási szerződés is érvényét veszíti, így az új változatból már mindenki bátran szivárogtathatja az információkat és a látnivalókat.

Jóllehet az F1 Online nem kínál annyira teljes F1-élményt, mint a nagygépes változat, a Codemasters ezzel a játékkal nagyobb célközönséget szeretne megszólítani.

5.
5.
Daveout
nagyon jó!!! nekem nagyon tetszik..szomorú vagyok h most kicsi szünetet kell tartanom...de remélem gyorsan indul a nyílt Béta!
4.
4.
Cooper911
Na ez király! Már régóta várok egy olyan F1 manager játékra ahol nem csak kis pontok a pályán az autók. Remélem jó lesz a taktikai része is.
3.
3.
Mikeee
Én már mentem pár versenyt, nem rossz.
2.
2.
TryGun
Hát most nem azé de engem már hívtak egyszer csak meghívót küldtek és regisztrálni nemlehetett így nembírtam bejelntkezni mer semmit nem fogadott el regisztráció meg nem volt.
1.
1.
wolf15
Hmm, egy próbát megér.
De a hírek ellenére remélem nem csak ez az egy kameranézet lesz benne..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...