Még legalább egy évet kell várni a Ryse-ra

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 19.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft szerint egy éven belül biztosan nem jelenik meg a Crytek-féle Ryse, és akkor ez csak a biztos következtetés, egyáltalán nincs garancia arra, hogy utána azonnal meg fog. A redmondiak nem kommentálták a pletykákat, amik szerint a projekt next-gen címmé avanzsált.

A Crytek még 2010-ben jelentette be a Codename: Kingdoms című Kinect-játékot a Microsoft E3-as sajtókonferenciáján, majd 2011-ben mutatott többet az akkor már Ryse címet viselő projektből. Idén viszont elmaradt a prezentáció, sőt a korábbi pletykák alapján azt is feltételezhettük, hogy megváltoztak a tervek, és a játék már csak a következő generációs Xboxon lát napvilágot. Ha megjelenik egyáltalán valaha.

Hogy mi a helyzet, arról a Microsoft Game Studios fejese, Phil Spencer adott felvilágosítást a The Verge-nek. Spencer szerint a Ryse még mindig készül, nem törölték, viszont legalább egy évet kell várni rá. "Minden évben elmondom, hogy azokra a játékokra koncentrálunk elsősorban, amik a következő 12 hónapban jönnek, és a Ryse nem fog megjelenni eddig."

A Ryse tehát leghamarabb 2013 nyarán kerülhet boltokba, és persze ez korántsem garantált dátum, utána szabadon tologathatják még a címet a készítők. Szintén jövőre várjuk az új Xboxot is, ezzel pedig visszakanyarodhatunk a feljebb vázolt hírekhez: next-gen cím lesz a Ryse? Spencer ezt a kérdést nem volt hajlandó kommentálni, azt viszont megerősítette, hogy a játék jelen pillanatban Xbox 360-on játszható.

2.
2.
Hubert Cumberdale
"next-gen cím lesz a Ryse? Spencer ezt a kérdést nem volt hajlandó kommentálni"

Nah ez köbö olyan, mint a szonda megtagadása...
1.
1.
game dawe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...