Battlefield 3: Close Quarters - tíz perc Gun Master

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 21.
  • Videó
Link másolása
A Battlefield Premium előfizetői már javában tolják a Battlefield 3 legújabb DLC-jét, a közelharcokra kihegyezett Close Quarters-t, mely új játékmódot is magával hoz. A Gun Masterben pisztollyal kezdünk, majd az ölések után folyamatosan nyílnak meg a jobb fegyverek. Lássuk mozgásban!

A Close Quarters DLC új fegyvereket, pályákat és assignmenteket tartalmaz, valamint a Gun Master játékmódot is, melyben jobbnál jobb fegyvereket nyithatunk meg a jó teljesítmény fejébe. A Battlefield Premium előfizetői már javában nyomulhatnak a packkal, míg a többiek a jövő hét folyamán tehetik rá a mancsukat.

33.
33.
drjb23
sziasztok!
Csak kicsit kapcsolódik ehhez a kérdésem.Megvenném a premium csomagot ps store-n.És az lenne a kérdésem,hogy ha magyar vagy német accounton letöltöm a kiegészítőt,akkor azt angol accounton tudom használni vagy csak azon,amelyien letöltöttem?.Csak azért kérdezem,mert a kártyámmal fonttal nem tudok fizetni csak euróval vagy forinttal.Köszönöm a segítséget
32.
32.
KeXxX
#7: mi az a "flame war" ? egyébként egyáltalán nem ronda. csak szürke hályogod van, amit ma már az orvosi tudomány tudja hogy kell kezelni. ajánlom hogy menj el minél hamarabb mielőtt megvakulnál.
31.
31.
robogo98
jobann megérvi mint a cod elit aholévente 4000 pont
mig itt csak egyszer 4000 pont és ugyananyit kapsz
30.
30.
kiskenguru
Mekkora játékmód! CS-ben szerencsére nem kellett érte fizetni.
29.
29.
AkosTorok88
#23: Elkell hogy szomorítsalak de a dice a dogtag-ek terén olyan hibákat vétett amelyek első 10 perc alatt észre lehet venni szóval a válasz nincs normális usas 12 proficienci dogtag hanem a bad company-s tus nélküli spas 12 van rajta
28.
28.
AkosTorok88
#7: Baromi ronda pff pc-sek mindig az a legfontosabb hogy ultra HD giga mega jó grafika legyen ...
26.
26.
terenceHill
az ember hangja a videóban nagyon beszédhibás. Olyan, mint a felnőtt Cartman a South Parkból :D
Ha annál a cégnél vezető lennék, akkor ilyen kommentárt nem engedném, hogy beszéljen. :D
25.
25.
Uhu123
#10: Én is nagyon a DLC-k meg a lehúzás ellen vagyok, mert amit ma a játékipar művel, az finoman szólva nem normális. Viszont a Battlefield 3 premium még így is egész korrekt ajánlat. Annyira, hogy szerintem még ebben a hónapban megveszem. No persze magyar boltban (van ahol 8500Ft) nem az Originen 12.000 ért, mert annyit viszont nem ér!
24.
24.
Bako
Nem tölti le az egész DLC-t csak a patchel járó fájlokat, a CQ ùjabb 2 GB ha aktiválod. Egyébként a Gun Game király :) pont mint az elődei.
23.
23.
gogolbordello2
Valakinek megvan a USAS alap(bal oldali)dog tag?mert nállam a SPAS 12(a shotgun a videóban)képe van rajta és érdekelne,hogy ez csak nállam van-e így.
22.
22.
DENIEL1908
http://www.youtube.com/watch?v=jJHv4g75JaU&feature=g-all-u All hail Robbaz !!! :D
17.
17.
LtK
#12: Na igen, meg tegyük hozzá , hogy van amelyik DLC-ről halvány fingunk nincs, hogy egyáltalán mi is lesz benne =D
16.
16.
Lorthirash
#15: WoW alatt Wolrd of WarCraftot értem
15.
15.
LtK
#8: PC-re ilyen olcsó lenne? Mert PS3ra a premium 12.000...
14.
14.
Lorthirash
#12: hát igen lassan ott tartunk hogy a wow nem is olyan drága mert az fpseknél is uyganugy DLC ért fieztni kell am meg wow tényleg nem drága mert ha UK-s azaccod 1500 FT/ hóbol megúszod
13.
13.
Quent1n
#12: +1. :)


ribizly: Régebben a kiegészítők azért nem feltétlen kerültek egy árba az eredeti termékkel. :) A sok pálya fegyo stb. jó dolog de szerintem túlárazott a dolog még így is.

Viszont éljen a GunGame ki tudja hányadik újra feltalálása! :) Annyi, hogy nekem ezért nem lenne pofám pénzt kérni ezt egy ingyenes DLC-be lett volna illő belerakni. :) SZERINTEM.
12.
12.
Drought
#8: Ez mind szép és jó, LENNE. Csak nekem nem szokásom semmiért előre fizetni, mert mire fel? Adják ki egyben egy DVD-n mittudomén milyen expansion pack néven. Még talán meg is venném, de az hogy 5 DLC kidobnak 1 év alatt az nem menő, lehet kidobom rá a pénzt és mire odaérek hogy kint van minden addigra már nem is játszok mert meguntam. Én azt hiszem bőven megelégszek az alap BF3-al. Arról nem is beszélve hogy DLC-k helyett talán bugokat kéne javítani....de hát minek azt....úgy is mindenki falja a premiumt pénz meg ömlik.
11.
11.
isaac9999
#9: szerintem ez a DLC inkább CoD fanoknak jó, itt nem a taktikázáson múlik hanem csak a reflexen.... Nem igazán jön be...
10.
10.
ribizly
#7: Régebben ezt nevezték kiegészítőnek. Ott nem volt semmi sem biztos (tartalom, megjelenési dátum, ár, ...). Most minden adott, csak előre kifizeted az egész pakkot. Ha nem DLC-nek hívnák, akkor nem lenne ekkora probléma vele az emberek felének. Ez csak ilyen negatív reflex. Hogy konzolon nem annyira szép az sajnálatos, de ott a hardver köti a fejlesztőket és valamin meg kellett húzni a gatyaszárat (a textúrák voltak azok). A premium meg sajnálatos módon egy rossz névválasztás eredménye, ami pedig a CoD Elite miatt van. Persze ettől még nem fogod Magad jobban érezni...
9.
9.
Necreon
#8: Oh igen, hozzátenném hogy ezért a pénzért kapsz 20 azaz HÚSZ pályát, 20 fegyvert, és még nagyon sok minden más apróságot. Ez így egy kiegészítőlemez, teljesen reális áron. Csak ugye manapság el vagyunk szokva ettől, a DLC-k korában, és nem látjátok már azt se ha nektek jó.

Egy normális ingame menüt mondjuk én is elfogadnék a battlelog helyett.
8.
8.
Necreon
#7: Aztán miért? 8500Ft-ért megkapsz 5 kiegészítőt ami egyenként 4000 Ft lenne (ami tényleg lehúzás) plusz egyéb extrákat is.
7.
7.
Drought
Nem trollkodásnak szánom, meg a flame war-t se akarom beindítani....de....baromi ronda a játék konzolon...:D Egyébként meg a premiumot dugják fel maguknak.
6.
6.
sittes79
Helyesbíteni kék a cikket, mert a végén van a kés!
5.
5.
salaxx
en a leirassal ellentetben pont ugy latom, hogy nem a kezdes van kessel, hanem pont a befejezes
4.
4.
ribizly
Most nem azért, de a CoD: Black Ops-ban is van Gun Game, ami ugyanez, és állítom, hogy az egyik legélvezetesebb mód. A CS-ben is élveztem. Én speciel örülök ennek a lépésnek, és egyáltalán nem pofátlanság, sokkal inkább tartom korrekt hozzáállásnak, mert úgy érzem, hogy próbálnak a kedvemben járni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...