Csúszhat egy hónapot a PC-s Assassin's Creed III

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 23.
  • Csúszás
Link másolása
Még semmi nem biztos, de egyfelől minden jel erre mutat, és a korábbi tapasztalatok alapján is kijelenthetjük, hogy az Assassin's Creed III számítógépes változata valamivel később érkezik, mint a konzolos játékok. A csúszás egy hónapot jelenthet, már csak az a kérdés, hogy miért kell megint többet várni?

A PC-seknek megint várniuk kell az új Assassin's Creed számítógépes változatára, erre először a cseh Eurogamer talált fényképes bizonyítékot egy promókép formájában. Ezen az áll, hogy az Assassin's Creed III csak PS3-on és Xbox 360-on lát napvilágot október 31-én, a PC-s játékra november 23-ig kell várni.

A Ubisoft még nem kommentálta hivatalosan a késést, egyelőre azzal védekezik, hogy a PC-s változat megjelenésével kapcsolatban eddig nem jelentettek be semmit. Mindazonáltal a korábbi részek alapján a számítógépes játékosok már számíthattak erre, a PC-s Assassin's Creed: Brotherhood például fél évet késett, míg a Revelationsre egy hónapot kellett várni a platformon.

A rendszeres csúszás okára eddig nem derült fény, bár a közvélemény általában a kalózkodásra fogja a késést, noha a Ubisoft eddig soha nem fűzött kommentárt az idő utáni érkezéshez.

41.
41.
randall13
#35: Mindent PC-n fejlesztenek.
40.
40.
sherex
#37: Az Ps3 Exclusive mint a Copernicus feladatok
39.
39.
Blint19
#38: Egyébként meg rohadtul nem könnyeb konzolon kalózkodni, mint PC-n szerintem, de tök 8.
37.
37.
ATi0021
Remélem a csúszás szokás szerint kárpótolják pár alapból mellékelt DLCvel. Jó lenne ha a kalózhajós csata benne lenne a később érkező PCsbe is. :D
35.
35.
sherex
#34: Az ac-ket nem Ps3-on fejlesztik? Azért szebb ott a grafó( lásd : AC Rev.)
34.
34.
givi6
Ma már minden játékot Xboxon kezdenek el fejleszteni,a ps3 a 2. mert hát az is konzol, a Pc csak utána jön.
32.
32.
randall13
#31: Ez tök relatív hogy hol mennyit késik, az utolsó hetekben csak a szállítás zajlik, egy nagykereskedelembe valószínűleg előbb le is szállítják.
31.
31.
lolman598
nem esik le senkinek,hogyx a Revelations csak 2 hetet késett?Vagy ti hol vettétek,akik szerint 1 hónapot kellett rá várni?Én előrendeltem a media marktban,és rendre,2 héttel a konzolos megjelenés után meg is jött
30.
30.
KENKILL
Én úgy vagyok vele hogy már ez is jobb mint a kezdeti AC részeknél, legalább csak egy hónapot késik mint a Revelations.
29.
29.
drat576
#25: az első rész nem, a Revelationsnél meg lehet hogy kint volt kalózoldalakon 2 héten belül, de igazából 1 hónapot késett, ami nem is volt gond mivel amíg a gyártási folyamatok zajlottak, a team továbbra is dolgozott és megjelenéskor már egy több mint 1 gigás patch/update települt is fel a luncher indításakor
28.
28.
givi6
Akárhogy is a borító vagány lett.
27.
27.
Thane
26.
26.
kopic
Ezen nem lepődtem meg. Gondoltam hogy ez is késni fog:S
25.
25.
Antihero
#23: Két hetet késett. Már kint volt a legtöbb kritika, mire én kipróbáltam. Eddig minden rész késett.
24.
24.
sherex
23.
23.
Necreon
A Revelations NEM késett, egyszerre jelent meg a PC-s a és konzolos változat is. Sajnos, ugyanis ez volt az első alkalom hogy fizetős DLC-ket kaptunk mi is, és nem voltak beépítve. Remélem a késésért cserébe ismét megkapjuk ezeket. El lehet képzeni milyen érzés amikor itt figyel egy gyűjtői kiadás a polcodon (nem is egy), ami ugyebár nem arról híres hogy túl olcsó lenne, majd 2 hónap múlva kijön egy igen jónak tűnő DLC amiért megint fizetni kéne.
22.
22.
randall13
#19: Utolsó 1-2 hónap már csak a lemezek gyártásáról és leszállításáról szól. A boltok megkapják a premier előtti napokban bőven, onnantól meg szabad az út az internet felé :)
21.
21.
Eledhryon
Ez már-már nem is hír értékű...sajnos!
20.
20.
lolman598
és most ezen lepődjünk meg? :)
amugy a Brotherhood az miért késett fél évet?Arról csak annyi maradt meg bennem,hogy hatalmas önuralom kellet,hogy kibírjam a megjelenést,de h miért késett,arra már nem emlékszem
19.
19.
Lacek896
#18: Az durva! Hogyan férnek hozzá ilyen hamar?
18.
18.
#15: Hát, a Revelations már két héttel a hivatalos megjelenés előtt szedhető volt...
16.
16.
vektor123
#15: Nagyon kemény játék... :D
15.
15.
Lacek896
#1: Várható volt! A kalózkodásról meg annyit hogy van aki már a pc-s Ghost Recon Future Soldierrel játszik. Pedig még asszem 5 nap a hivatalos megjelenésig!
14.
14.
Quent1n
#9: És ez elég szomorú :(

Különben meg egy hónap az semmi, akinek ez törést okoz ott más gond van :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...