Tomb Raider - bemutatkozik az új Lara

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 27.
  • Hír
Link másolása
A készítők megerősítették, hogy a True Blood és a Californication sztárja, Camilla Luddington lesz az új Tomb Raider Lara Croftja. Luddington nemcsak szinkronizált, hanem színészi feladatokat is kapott, így gyakorlatilag teljes egészében őt láthatjuk majd viszont a jövőre érkező epizódban.

A Square Enix Európa-szerte és az Egyesült Államokban kutatott az új Tomb Raider hősnője után, végül a választás a brit Camilla Luddingtonra esett, aki nemcsak szinkronizálja Lara Croftot, de ténylegesen el is játssza, vagyis a mozgását is rögzítették a munkálatok során. Luddington korábban olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Californication vagy az HBO-féle True Blood.

A Crystal Dinamics szerint a Tomb Raider rebootjához olyasvalakit kerestek, akinek a hangja egyszerre érzelemdús és fiatalos, Darrell Gallagher, a stúdiója vezetője az egyik legfontosabb teendőként írta le a Lara Croftot eljátszó színésznő megfelelő kiválasztását. "Ez a Tomb Raider játék sokkal inkább különbözik az eddigiektől, ahogy új irányba visszük a sorozatot, jóval többet várunk a szinkrontól és a színészi alakítástól, mint korábban."

Luddington a következő hónapokban különböző rendezvényeken, például a Comic-Conon népszerűsíti majd a 2013. március 5-én megjelenő játékot.

13.
13.
Gorre
#9: Egyébként eszembe jutott, hogy talán a mellekre akarnál utalni, de nem néztem volna ki belőled, így elvetettem a dolgot. Így viszont... Szép volt!
12.
12.
Giggsy
Tudom én leszek a Captain Obvious, de úgy látom itt két embernek sem esett le #2 szóvicce. Szóval Larának vannak mellei, Camilla Luddington meg olyan A kosár környékén lehet. De azért ciki, hogy egyeseknek ezt a szóviccet még magyarázni is kell...
9.
9.
l4cyk4
#3: Szép volt! Fel sem fogtad, hogy mire gondoltam, de ennek ellenére jól esett egyet trollkodni!?
8.
8.
darrius1986
nem rossz csaj. belém eshetne... vagy rám.
7.
7.
biohazard rex
Össze vissza beszél a Square Enix! Mikor megjelent az első trailer arról volt szó, hogy sok nőből gyúrnak össze egyet, de a jellegzetes vonások (pl. haj, ajkak) megtartják. Szóval akkor most mi van? Egyébként ennek a csajnak annyi köze van Larához, hogy felvett egy TR pólót. Az nekem is megy :P
6.
6.
mysterion
#3: http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01536/Camila-Luddington5_1536151a.jpg
B-)
4.
4.
kivenoko
Szerintem tökéletes választás... a haját megcsinálják úgy mint Larának és kész :D
3.
3.
Gorre
#2: "Mellesleg" elkéne neked egy szemüveg.
2.
2.
l4cyk4
Még szerencse, hogy "mellesleg" nem hasonlít Lara az őt megformáló színésznőre. :)
1.
1.
DON GONDOCS
Ez a nő nagyon jól illik a Tomb raiderbe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...