Street Fighter X Tekken - képeken a Vita-verzió

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 30.
  • Képek
Link másolása
Októberben érkezik a Street Fighter X Tekken PlayStation Vitára írt változata, ami nemcsak a legkiterjedtebb formában varázsolja majd hordozható platformra a verekedős játék által nyújtott élményt, de a második legnagyobb karaktergárdát maga mögött tudó Capcom-játék is lesz egyben.

Noha a Street Fighter X Tekken PlayStation Vitára készülő változatát az összes többi verzió megelőzte vagy megelőzi majd (a PS3-as és Xbox 360-as anyagok után májusban jelent meg a PC-s verzió, és nyáron érkezik az iPhone-os átirat), mindenképpen érdemes lesz beruházni az október 2-án boltokba kerülő játékra.

A vitás program nemcsak tartalmazni fogja a PS3-ra szánt exkluzív karaktereket, de 12 új szereplővel (oldalanként 6-6 karakterrel) is bővíti majd a felhozatalt, ezzel a második legnagyobb karaktergárdát maga mögött tudó verekedős játék lesz a Capcom kínálatában. Az új arcok DLC formájában a többi változathoz is beszerezhetők lesznek idővel.

16.
16.
DON GONDOCS
#15: Nem konzol buzi, csak szeretet hiánya van!! nem bántani védett

http://www.youtube.com/watch?v=AArr8gObS3A
13.
13.
mzsolt91
#12: Mindegy, hagyjuk látom csak azért regisztráltál hogy belé köthes.
4.
4.
Necreon
#2: Oh igen és ennek tetejébe csodálkoznak ha nem lesznek jó eladások, majd megkapjuk hogy még miattunk nem lesznek a következő játékaik PC-re. Ilyenkor tetőtől talpig élve megnyúznám az illetőt.
2.
2.
Necreon
Szomorú vagyok a CAPCOM hozzáállása miatt. Majd mi aztán hozunk PC-re is, ilyen jó lesz olyan jó lesz. Kiadták ezt a játékot halál bugosan, játszhatatlan online-al, hang hibákkal, tonna infinte kombóval és glitch-el, meg mellé már a megjelenéskor kb 10 fizetős DLC-vel. Mondom semmi baj, patchelik, a DLC-k nem érdekelnek (a 12 character DLC-t leszámítva, az még meg is éri), jó lesz.

Persze, konzolra szépen patchelik, már egy rakás új content van benne, a PC-s verzió pedig a megjelenés óta 1.0 -án van. Aki nem ismeri a helyzetet az nem fogja megérteni a felháborodásom, de úgy képzeljétek el, hogy mindenki megvette PC-re (SF community jó része, sokat vagyok a külföldi fansite-okon, SF és CAPCOM témájú hírlapok oldalain, fórumain), és azóta a CAPCOM nagy ívben szarik rá. Úgy tessék elképzelni hogy játszhatatlan a lag még akkor is ha Magyarországi sráccal játszol, de még akkor is ha a szomszédban lakik. Tele van infinite kombókkal, kihasználható hibákkal, hang szétcsúszásokkal, és a CAPCOM magasról szarik rá hogy PC-n javítsa őket. holott konzolon már HÓNAPOK, ROHADT HOSSZÚ TETVES HÓNAPOK óta meg van oldva. Aztán jönnek a kifogások, hogy a GfW Live meg a Microsoft az akire várnak - kapunk egy hírt, hogy átadták a patch anyagát, max a héten fent lesz. Ez volt 4 HETE. Aztán pár napja megint kaptunk egyet, hogy most már istenuccse' átadták, a héten fent lesz. Ez volt hétfőn, szombaton még mindig semmi, a CAPCOM pedig mélyen hallgat.

Részemről többet a büdös életben nem veszek tőlük SOHA SEMMIT. Van egy SSFIVAE-m ami korunk nagy mesterműve a műfajon belül, és erősebb a community és tournament körökben mint valaha, annak ellenére hogy az alap SFIV 3-4 éves lassan. Jó lesz az nekem.
1.
1.
krisztian66666
Inkább jönne ki a Tekken X Street Fighter!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...