Star Wars: Battlefront III - egy órányi ízelítő

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a Star Wars: Battlefront harmadik részét sosem jelentette be hivatalosan a LucasArts, az utóbbi hónapokban annyi anyag szivárgott ki róla, hogy biztosra vehetjük: a játék valóban létezett, amíg a fejlesztőcsapat át nem igazolt a Crytekhez. Most egy órányi gameplay videó került ki az internetre.

A Star Wars: Battlefront III a Free Radicalnál készült, a csapat azonban 2009-ben bezárt, a fejlesztők pedig a Crytekhez igazoltak. Azóta semmi hír a folytatás felől, olykor pletykálják, hogy valaki átvette a munkálatokat, de egyre csak a korábbi, vélhetőleg leállított projektből szivárognak ki látnivalók - mint most is. A minap egyórás gameplay videó landolt a YouTube-on, nézzétek meg melegében, nehogy töröljék:

48.
48.
Hubert Cumberdale
#46: Nem tudni... a videó alapján nekem a régi feeling jön le, de lehet, hogy neked lenne igazad, bár azt én nem tudom, hogy igazából miért is lett lelőve a projektet. Viszont a drivernél az egész koncepciót megváltoztatták és ott baszták el.
47.
47.
Stranger
#33: Valószínű.... -.- ha egy PC-n szaggatott volna akkor egy erősebb géppel csinálják a videót. Nem láttál még konzolon játékot szaggatni?
46.
46.
shatterhand
#45: Én az első rész demóját ps2-n ronggyá játszottam. iszonyat jedy visszatér hangulatot árasztott.
Csak arra céloztam,hogy ezt már lelőtték, de vmiért pár hónapon belül ez már a második videó ami még egy pár évvel ezelötti állapotot tükröz (és ott is maradt ezek szerint). Ha már lelőtték akkor mi értelme van mutogatni. Mindig jön egy új játék és amíg ki nem jön addig mindenki elmondja,hogy ez vagy az lesz az isten multi terén. Azt jön a pofára esés és várják a következő "áldozatot".
Vártam volna ezt is, de látatlanba nem emelném fel ,mert lehet elkúrták volna. Driver3 is hova süllyedt a gen. váltásnál. Mint sok más hasonló játék.
45.
45.
Hubert Cumberdale
#44: Egyik része sem volt szar, ez miért lett volna az? Grafikailag javult volna valószínűleg, látszik rajta, hogy el van nagyolva az egész, hogy legyen egy teszt verzió. A battlefront a legjobb Multis SW játék
44.
44.
shatterhand
ezt kár mutogatni
ilyenkor jönnek a tuti jósok,hogy jó lett volna
sok játék jónak indul azt szar multija lesz végül

43.
43.
Zombiekiller6
#14: lehet hogy sokat hozott de szerintem elég pocsék volt
36.
36.
kopic
#22: Biztos hogy nem.
35.
35.
Dreadlox
34.
34.
Tibor1142
Hát, igen lett volna még mit dolgozni rajta. Kár, hogy nem fejezték(fejezik)be, mert tutira jó kis szórakozást nyújtott volna egy fárasztó nap után.
Egyébként ezt valamilyen kickstarter-es módon nem lehetne megoldani?
33.
33.
strike19
Ez csak egy korai teszt verzió azért néz ki így.Egyébként szerintem ez PC vagy Xbox-ra készült a kontroller gombok jelzése szerint.De szerintem inkább PC.Sokat szaggat a játék mert nem lett optimizálva + a videó készítő program is elvette a játéktól az erő forrást.
32.
32.
SwordFish
#21: Mester! szívemből szóltál :)
31.
31.
Dahaka18
amúgy is fos a battlefront szóval tökmind1..ezt nem ps2-re csinálták hanem méég ps -3 ra :D
30.
30.
Punker
Szerintem ez még Ps2-re készült.
29.
29.
Onegesius
ez a projekt már le van állítva
28.
28.
hedzsooo
#21: ...Azt hiszem en mar vissza sem merem olvasni a kommenteket! xD :D
27.
27.
DON GONDOCS
Hát ez egy elég egyszerű csapat alapú shooternek látszik mint az elődei, én már csak a star wars 1313 ban bízok hogy egy igazán jó star war játék fog születni mint ano a Star Wars: Shadows of the Empire
26.
26.
TrojaiPF
#21: "S akkor eljött Abydos és helyretette a népet..."
25.
25.
kirschakos
#24: Én is erre vetek. Rájuk nézve ez kissé kínos azért :D
24.
24.
Gamelord
#22: Nem. Csak a cikket nem olvassák el.Sw Battlefront III - egy órányi ízelítő. Jó akkor tekerjünk bele a videóba.
23.
23.
Hardy
22.
22.
Senshi
Most komolyan, remélem poénkodnak ezek a kommentelők.
21.
21.
abydos
Te jó ég, gyűjtsük már össze ezt a sok olvasni nem tudó analfabétát a jövő nemzedékeinek :D Vagy itt az értelmezéssel van a gond? Valaki rágja már a szájukba a "sosem készült el" jelentését vagy én csapom nyakon őket, de az nem liberális!

Sokan sírnak, hogy milyen rosszul néz ki. Te túl kicsi méretekkel megáldott jóember (igen, az agytérfogatodról beszélek): Elhiszed, hogy valaha a kedvenc World of Warcraftod és Call of Duty ÜBERGALAXY WARFIREFIRE HÉTEZERHATSZÁZ részed is így nézett ki a fejlesztés elején és közben? Képzeld, nem varázsolódik a DIRECTIX TIZENHETED csak úgy a képernyődre...

És általában ezek mondják, mennyire szeretnének játékfejlesztők, főleg tesztelők lenni. Fejjel lefelé kilógatnák a kollégái őket az ablakon, mint Batman a szemetesét...
18.
18.
TryGun
#17: Ezt most komolyan írtad? olvasd már el még egyszer oda van írva ,hogy leállított project nem csinálja senki. Meg ez is a leállított projeckt-ből van nemcsoda ,hogy nem tűnik újnak amúgy meg ha belenéztél volna akkor itt már nem csak vagy űr vagy föld van hanem a a kettő egyszerre lelehet repülni a bolygóra :D
17.
17.
markoci555
azta kva nem gondoltam volna hogy hallok még róla, azt hittem nem lesz folytatás, de mégis, a videót biztos nem nézem meg végig,de beletekergetés alapján nincs sok újdonság, többre számítottam, star wars battlefront 1-2 a legjobb star wars- játékok számomra, bár még nem próbáltam a force unleashed-et, lehet hogy az jobb lehet
16.
16.
kopic
#15: faszomba én is az 1-es kommentre írtam:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...