Street Fighter X Tekken - jönnek az új karakterek

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 8.
  • Letöltés
Link másolása
Valószínűleg egyetlen rajongó számára sem ismeretlen a sztori, hogy mennyire tudatosan készült a Capcom a Street Fighter X Tekken megjelenésére: az új karaktereket tartalmazó DLC-t nemcsak kitervelte, de jó előre el is készítette, és rátette a játék lemezére - közben csak a hónap végétől játszhatunk velük.

Remek híranyagot szolgáltatott a sajtónak a Capcom, mikor kiderült, hogy a Street Fighter X Tekken érkező DLC-jét már előre rátette a játék lemezére. A rajongók csőrét böki az ilyen, ami érthető: minek fizessenek egy letöltő kódért, ennyi erővel az extra tartalmak benne lehettek volna az eredeti változatban is!

A kiadó védekezett, de különösebben nem izgatta magát a téma miatt, a minap pedig bejelentette: július 31-től lehet letölteni az anyagot PS3-on és Xbox 360-on 20 euró, illetve 1600 Microsoft Pont fejében. A DLC révén egyébként 12 szereplővel, 50 fősre emelkedik a játék karakterfelhozatala: Street Fighter oldalról Blanka, Cody, Dudley, Elena, Guy és Sakura lesznek az újoncok, míg a Tekken-fanok Alisa Bosconovitchnak, Bryan Furynak, Christie Monteironak, Jack-X-nek, Lars Alexanderssonnak és Lei Wulongnak örülhetnek.

PC-s változatról nincs hír egyelőre, a Vitára ősszel érkező verzióban pedig alapból benne lesznek a karakterek. Ha megvan a PS3-as játék, de a vitás is érdekel, ne költs pénzt a DLC-re, a kézikonzolosok ugyanis egy extra adag skin mellett ajándékba megkapják a nagygépes program karaktereit is!

9.
9.
Jinbobo
nem rossz játék, de jöhetne már a Tekken x Street Fighter! Azt várom nagyon. Annál már csak a TTT2-t várom jobban.
8.
8.
DON GONDOCS
Ritka a jó crossover játék, így már ezis kincs. de karakterek helyett jöhetne új pálya is.
7.
7.
Norbi-wan
Nekem a kedvenc játékom a Street Fighter és Tekkent is nagyon szeretem, de valahogy ez a játék még engem sem érdekel ... az SF4 egy új generációt jelentett a verekedős játékok sőt akár mondhatnám hogy a játékok történelmében, de ez a játék csak a Street Fighter 4 olcsó másolata.
6.
6.
Necreon
#5: Dettó. Szerencsére én olcsón szereztem havertól (volt neki egy steam példánya fölösbe valahonnan), de még így se érte meg.
5.
5.
Batman
Hát nekem nagyon nem jött be ez az egész SF tekken.. A legjobb, hogy még elpasszolni se tudom sehol, így szépen rám rohad.
4.
4.
fojesz
#3: Ennyire nem fekete-fehér a helyzet, nincs mindenre kapacitásunk.
3.
3.
Necreon
Jön a DLC egy community által kapásból utált, megvetett és legfőképp otthagyott játékhoz. Mainstream DLC hír, ki vele! Közben egész hétvégén zajlik az EVO (évi 1x-i világbajnokság, nagyon nagy rendezvény), Street Fighter X Tekken, UMvC3, SSFIVAE, Soul Calibur V, King of Fighters, beküldöm livestream linkkel, leírással együtt, az le van szarva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...