Európában is élesítik a Warface-t

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 27.
  • Hír
Link másolása
Megtörtént, aminek meg kellett történnie. Oroszországban igen népszerű free-to-play lövölde, a Warface elérhető lesz az Egyesült Államokban és Európában is. A Trion Worlds és a Crytek tegnap közölte az örömhírt - a CryEngine 3-as MMOFPS-t hamarosan mi is élvezhetjük.

A free-to-play Warface igen nagy népszerűségnek örvend, ami nem is csoda, elvégre ragyogó látvánnyal operáló FPS-el van dolgunk, amit a német illetőségű Crytek tett le az asztalra. Szergejéknél már több, mint 2 millió felhasználója van. Mi irigykedve tekintettük rájuk, ám a Trion Worlds és a Crytek tegnap bejelentette: a nyugati országokba is elhozzák a játékot.

A kiadó egyfajta forradalomról beszél arra hivatkozva, hogy immáron az ingyenes online játékok között sem ritka a prémium kategória. Erre a Warface jó példa. Ahhoz, hogy közeljövőben te is részt vegyél a háborúban, a Crytek különbejáratú közösségi platformjára, a GFACE-re lesz szükséged. Ha mindenképpen ki akarod próbálni a shootert, ideje lesz megbarátkozni vele. Megjelenési dátum hamarosan!

5.
5.
Cooper911
Király.
Csak kár, hogy GFaszes. Lassan minden játéknak saját platformja lesz...
4.
4.
Csoola
engem is érdekel, jó lesz a BF3 és a Max Payne 3 mellé :)
3.
3.
Hubert Cumberdale
Na végre. :D Az orosz verzióval toltam picit és már jó lesz újra multizni valamivel :D Remélem ha már ennyit kellett dolgozni vele, akkor az azért van, mert új pályákat pakoltak bele :))
1.
1.
supergamer19
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...