Resident Evil 6 - Ada Wong is játszható

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom megerősítette a korábbi feltételezéseket, Ada Wong valóban játszható karakter lesz a Resident Evil 6-ban, az ő kampányához akkor férhetünk hozzá, ha végigvittük a többiek küldetéseit. Emellett az új, Agent Hunt nevű multiplayer módról is lehullt a lepel. Videóink is vannak!

Miután feltúrta a Resident Evil 6 kipróbálható változatának kódját, néhány felhasználó váltig állította, hogy az új részben Ada Wong is játszható karakter lesz, és lám: valóban így lett. A Capcom bejelentette, hogy Wong kisasszony is kap majd egy saját kampányt, amit úgy oldhatunk fel, ha teljesítjük Chris, Leon és Jake küldetéseit. A kampány természetesen teljesen single player, a főhősnő ráadásul egy íjat is kap majd a rá váró megpróbáltatások leküzdéséhez.

Ha ez nem lenne elég, a kiadó emellett leleplezte a játék új többjátékos módját, ami az Agent Hunt névre hallgat. A hozzáférés szintén egyszeri végigjátszást követel meg, ezután lehetővé válik, hogy az egyjátékos rész bizonyos pályáin hús-vér játékosok bújjanak a zombik szerepébe. A céljuk persze továbbra is az lesz, hogy minket eltegyenek láb alól, miközben voice chaten keresztül kommunikálhatnak, taktikázhatnak.

A Resident Evil 6 október 2-án jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra. A hírt MrBenjamintoto, ArrowCross és samatagrav09 nevű felhasználóinknak köszönjük!

20.
20.
TEEBEEX360
#19: 2 éve kezdtél el komolyan játszani és nincs meg azaz érzés mint régen? Hallod most vagy elírtad az évet vagy nem vagy magadnál már bocs. Én még a Comodore 64 óta tolom és és mondthatnám ezt nem te. :D Nem kötekedni akartam csak vicces amit írtál.


Amennyi videó kijön ebből a játékból annyira veszi el a kedvem tőle. Katasztrófa. :(
19.
19.
sherex
#10: én kb 2 éve kezdtem el komolyabban foglalkozni a játékokkal és én is azt vettem észre hogy nincsen már meg az az óriási jó érzés amikor játszok :(
18.
18.
sherex
#9: ezért nem nézek megy egy vidit se :)
17.
17.
sherex
16.
16.
samatagrav09
#15: Ha futsz akkor automatikusan csinálja ha sétálsz csak akkor kell nyomni és ez a jó benne mert az életben is külön gondolsz rá hogy fellépsz valahova vagy felmászol a létrán és nem csak úgy átbugolsz
15.
15.
Drazhar
2012-ben ez, hogy nem tud fellépni egy fokot hanem meg kell nyomni az A-t, és a leugráshoz ugyanez... kicsit szégyen. És frusztráló. De lőni már lehet mozgás közben, most vagy változtassák meg teljesen, vagy hagyták volna azt is a régiben... a demó alapján nekem totális facepalm volt.
14.
14.
samatagrav09
#13: Ez nem multi hanem egy külön játékmód és mi a baj vele nem kötelező
13.
13.
Hardy
#10: Én egy játékkal vagyok így, amit még most is tolok a Castlevania - Lords of Shadow. Vhogy már engem se fognak meg a játékok, mert annyi mindent látok belőle...

Ennek az ultija meg botrányos!
12.
12.
samatagrav09
#10: Az a baj ezzel ha ma veszel randomba egy játékot akkor nagy az esélye hogy megszívod.
Nagyon örülök hogy lehet Adaval is lenni és az új játékmód is szerintem nagyon jó el lehet vele lenni.
11.
11.
bodortamas1
A single is meg multi is nagyon bejött! A single amolyan akció-kaland-horror kombinációnak tűnt, a multi meg szimplán akció.
De ez nem az igazi Ada Wong.
10.
10.
Raatkainen
#9: Ja, erről jut eszembe hogy amikor 15 évesen ,,komolyabban'' elkezdtem játszani játékokkal mert megkaptam az első erősebb pc-t, akkor úgy szereztem be a játékokat, hogy olvastam róluk de semmi trailert és gamplayt nem néztem róluk. Egy PoP: Warrior Within végigjátszása óriási élmény volt még a nehézsége ellenére is. Ma meg már minden játékot legalább egy évvel a megjelenés előtt elkezdenek reklámozni, és az ember úgy kapja kézhez, hogy már meglepetést aligha tartogat. De igazából én se tudok ellenálni, ha kidobnak valami látnivalót egy készülő játékról...
9.
9.
Lacek896
Nem azért mondom de lassan már a teljes játék menetet kidobálják videókba mi marad annak aki megveszi és végig akarja tolni?
8.
8.
Raatkainen
Ha a multis rész nem tűnik túl izgalmasnak, de az egyjátékos rész nagyon jónak igérkezik.
7.
7.
daenath
Multi: Hat igen, gondoltam hogy valamivel elcseszik ezt a reszt is, hol van mar a regi szep idok mikor szingle-ben toltuk a RE-t es majd osszecsinaltuk magunkat.
6.
6.
anonymus26
hát ez mekkora egy rakás sz@r ...
5.
5.
kopic
Hát ez az új többjátékos mód elég szar.
4.
4.
laptopos
#1: am igen,érdekes . Crysis 3ban is...jövőbeli nano ruha és csigás íj :D,de végülis akarják magyarázni "hogy halk és halálos fegyver,tökéletes a rejtőzködéshez"
3.
3.
Dahaka18
2.
2.
Ventus
Jó sok kampány lesz benne. Megtöltik tartalommal rendesen.
1.
1.
zimonyini
ez az íj mindenhol ott van már?! :) mondjuk maga a játék, a demo alapján egyáltalán nem jött be :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...