Far Cry 3 - kooperatív örömök kommentárral

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 3.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft Montrealt számos bírálat érte az idei E3-on, miszerint a Far Cry 3 első ránézésre igen erőszakos produktumnak néz ki. És másodikra is. Mark Thompson vezető designer védelmébe vette a trópusi FPS-t, miszerint "az erőszak és a művészi érték nem zárja ki egymást".

Hogy a bevezetőben fejtegetett esetnek mi köze van az régi-új kooperatív videóhoz - azt mi sem tudjuk pontosan. De mégis!... A közös nevező a Far Cry 3. Szóval, Thompson szerint nem tekinthetünk úgy az erőszakra, mintha nem lenne fontos. Ha a játékos megöl egy csomó gazfickót, azt a program sem díjazza túlzottan - alááshatja a narratívát. Tehát a sunnyogás kifizetődőbb, a gyilkolás pedig kézenfekvő, de ezzel sok történeti érdekességtől esünk el. Nem erkölcsi kérdésről van szó: életben kell maradnunk és meg kell mentenünk a barátainkat.

Kicsit túlzásnak érezzük a kijelentést, szerintünk mérget vehetünk rá, hogy a vehemensebb gamerek sem maradnak le a lényegről. Azt Thomson is elismeri, hogy ha figyelmen kívül hagyjuk az erőszak motivációját, nagy hibát követünk el.

S végül térjünk rá a hír tárgyára. A minap napvilágot látott az E3-on már levetített videó, mely a négyfős kooperatív módot mutatja be. Ezúttal fejlesztői kommentárt is kaptunk mellé, jó szórakozást!

16.
16.
Cevys
Értékes Far Cry 3-as ajándékok INGYEN, amiket megnyerhetsz a FarCryHC.hu Nyereményjátékában!
Vegyél részt a fordulókban, gyűjtsd a pontokat, és nyerj!

A hét nyeremény közül az utolsót kisorsoljuk a játékban résztvevő összes játékos között, és minél több fordulóban vettél részt, annál nagyobb esélyed van a nyerésre!
15.
15.
KhamÛl
Nagyon jó játék lesz az biztos! :) Nekem a Far Cry 2 is tetszett a sok negatív dolog ellenére! :)
14.
14.
KeXxX
kellemes hangja volt a csajnak aki beszélt. a grafika gyönyörű és a robbanások is figyelemre méltóak :) kár hogy nem szeptemberben jelenik meg, de sebaj, addig végigtolom egy párszor a darksiders 2-őt.
12.
12.
Killerbee
Elég tré, hogy magyarázza, hogy így nehéz meg úgy nehéz, közben meg ott futkároznak a golyók előtt. Legalább a nehézséget vették volna fel, mert így röhejes.
11.
11.
laptopos
#5: hát pont ezaz,hogy nem vagy képzett és mégis mindenkit belősz :D.Ennek az lesz a vége,hogy mindenki snipával fog menni,főleg ezek az egy golyós lövések... HC mapokon-ha lesznek- mindenki magozókkal fog bujkálni
10.
10.
markoci555
a végén még kipróbálom, a coop nálam mindig sokat dob egy játékon
7.
7.
azureknight0715
Ja azt kihagytam viszont hogy a grafikája viszont nagyon jó és nagyon birom hogy ilyen trópusi szigeten játszodik, szal én ha megvenném akkor ezért venném meg.
6.
6.
azureknight0715
Én az ilyen 50 fős ellenség ellen vonulos hős vagyok és nem halok meg még ennyi ember ellen sem, mert mindenkit ki tudok nyírni játékot sosem kedveltem. Nekem túl egyszerünek tünik. Sniperozás tényleg túl könnyű még csak a célkereszt sem mozog, pedig a karakterek ránézésre tuti nem profik:D
5.
5.
b.mate
#4: nem kéne párhuzamot vonni a két game között. Itt nem egy profi, harcedzett katona vagy, gondolom a fejlesztők pont leszarták h a snippa olyan élethű legyen ;)
4.
4.
laptopos
hát a vidi alapján a sniperozás nagyon gagyi és könnyű,legalább is BF3hoz képest.
2.
2.
Rayzax
azz már valami :D nagyon jól néz ki
1.
1.
Dark_Temptation
ez valami brutális! :) tuti vétel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...