PlayStation All-Stars - Kratos és Radec akcióban

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 7.
  • Videó
Link másolása
A Sony volt olyan kedves és két stratégiai videót tett közzé a PlayStation All-Stars: Battle Royale-ból. Kíváncsi vagy, hogy milyen taktika vezet sikerre, ha a God of War hősével, netán a Killzone 2 rosszfiújával nyomulsz? Egyenesen a fejlesztők nyitják fel a szemedet! Köszönd meg szépen!

A Sony sem szeretne lemaradni a Super Smash Bros. mellett, és saját bunyós címet fejleszt a konzolján felbukkanó játékhősök szerepeltetésével. Bármennyire is hatalmas jóság, hogy összeereszthetjük Nathan Drake-et vagy a BioShock Big Daddy-jét, a háttérben komoly mélységet tapasztalunk - stratégiát, ha úgy tetszik. Vegyük szemügyre, hogy Kratos és Radec esetében mire kell figyelnünk! A PlayStation All-Stars: Battle Royale október 24-én jelenik meg PS3-ra és Vitára.

15.
15.
Gamelord
#14: A Nintendonak bőven van hc játéka, csak sokan összekeverik a hc-t és a véres játékokat. Attól még mert minden korosztály szeretheti, nem lesz casual. Épp azt jelenti, hogy a fiatalok casual szinten játsszák, az idősebbek pedig hc szinten. Egyébként nem a Nintendonak számít hc-nak, hanem nekem, miután már játszottam rengeteg PC, Box, Ps , Nintendo játékkal. Számomra hc-bb mint egy Mortal Kombat, Street Fighter, Tekken, stb.
14.
14.
sherex
#13: Hát szerintem ha minden korosztály szereti , akkor inkább Casual játék mint Hardcore. A Nintendonak nem nagyon van HC játéka így nem is csodálkozom ha a SSM (remélem jól írtam ) annak számít.
13.
13.
Gamelord
#12: Ezt nem tudhatod. A Nintendo ilyen játéka az egyik leghardcorabb verekedős játék. Pont az a jó benne, hogy az 5 éves Pistike is élvezi, és akár a 30 éves Jani bácsi is. Simán lehet, hogy ez a játék is hasonló lesz.
11#: Szerintem az elég nagy probléma, ha egy játékot a grafika alapján ítélsz meg. Egyébként meg nem rossz a grafikája, csak más a stílusa.
12.
12.
sherex
#11: max gyengébb grafika és ezt a játékot nem hardcore gamereknek szánták!
11.
11.
voldi
Ez szar. Sokkal kisebb a grafika, mint a God Of War III. Kratost ezzel megalázták, hogy egy játékban szerepel.
10.
10.
Gamelord
#8: A Nintendonak már régebben bejött, hiszen a Melee egy folytatás. Az első rész N64-re jött, és már az is sikeres volt még 1999-ben. Ezért is vicces az első mondat, miszerint "A Sony sem szeretne lemaradni a Super Smash Bros. mellett..", hát már több mint 10 éve le vannak maradva ezzel :)
9.
9.
p3ti
#8: A bros. melee az 1ik legjobb játék ami valaha játszottam . Persze a sonynak is van "allstar" csapata , de videok alapján még meg sem közelíti a Super Smasht . Én inkább egy gyenge próbálkozást látok az egészben , mint egy sikercímet
8.
8.
DON GONDOCS
Ami 2001-ben bejött a nintendonak (Super Smash Bros. Melee) az nem biztos hogy a sonynak most sikeres lesz.
6.
6.
kirschakos
Nincs PS3-am, de ez elég gagyinak tűnik nekem. Én nem venném meg. Játékok ötvözése nem rossz ötlet, de mikor realisztikusnak megalkotott karakterek ilyen rajzfilmes figurák ellen küzdenek... hát kicsit necces :D
3.
3.
Zoom3r
Elég butyuta játéknak néz ki
2.
2.
keiji maeda
engem ez nem nyűgöz le :(
1.
1.
Gamelord
Azért Radec végső képessége kísértetiesen hasonlít SSBB Snake Final smashre :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...