Nem lesz belső nézet a GRID 2-ben

  • Írta: InGen
  • 2012. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
Az ember azt feltételezné, hogy mivel a Gran Turismo, de főleg a Forza Motorsport fejlesztői nagyon komolyan veszik az autók belsejének kidolgozását, sok ember szereti ezeket. Nos, a Codemasters versenyjátékaiban nem ez a helyzet, így a GRID 2-ben nem lesz belső nézet.

A GRID 2 vezető producere, Clive Moody elmondta, a játékok fejlesztése során nem a különböző fókuszcsoportos tesztek vagy kérdőíves kutatások a legfontosabb információforrásaik. A legtöbbet a korábbi játékaikból begyűjtött "telemetria" adatokból profitálják, melyeken egyértelműen látszanak a játékosok szokásai.

Innen tudják például megmondani azt is, hogy a Codemasters versenyjátékaiban a játékosoknak kevesebb, mint 5 százaléka használja a belső nézetet. Ezért úgy döntöttek, ez a lehetőség teljesen kimarad a GRID 2-ből, a felszabadult erőforrásokat pedig inkább másra fókuszálják. Részletesebb lehet a járművek külső textúrája, több poligonból állhatnak az autók, kidolgozottabb lehet a környezet, valamint többet ki tudnak hozni a fizikai rendszerből, és a megvilágításból is.

Gyakorlatilag tehát elvesztünk egy olyan lehetőséget, ami elég kevés embernek fog hiányozni, viszont nyerünk vele sok mást. Szerintetek?

97.
97.
bendikee
Akkor meg is van a kifogás hogy miért nem veszem meg...
96.
96.
KENKILL
Hát a jó édes nénikéjüket, ezek után vegye meg a halál. Persze akinek kormánya van és valódi szimulátor élményre vágyik az bekaphatja? Elmehet a Codemasters a jó büdös...
95.
95.
Bandee0817
Én is toltam pc-n sokáig :D driftben olyan kombókat vertem mindenkire, csak lestek
94.
94.
shatterhand
#93: Az is igaz.
Ha nem lőtték volna le a ps3as szervereket még most is játszanám az első részt.
93.
93.
Bandee0817
Számomra akk is inkább szimulátor mint árkád. Dehát kinek a pap, kinek a lánya :D Am meg manapság úgy látszik h divat nem hűnek maradni a címekhez...
92.
92.
shatterhand
#91: szimulatort vhol pc-n erdemes keresni (okosabbak elmondjak mi a neve). De ps3on max GT5 es meg azt is arkadnak mondjak forzahoz kepest. De lenyegtelen,mert ha GT5 szimulator akk a Grid nagyon messze van.
Burnout1-5ig mind mas de megis arkad. Ahogy a NFS is arkad de az se kozelit a Gridhez. De fapadosan akar: Gridben nincs gumikopas, gumifelmelegites, uzemanyag,stb. Csak jo fizika meg toresmodel.

Ellenben az elodje (toca3)kozelebb allt a szimulatorhoz. Pl a DTM futam rohadt jo volt ott.
91.
91.
Bandee0817
akk világosítsatok fel, óó nagy mesterek, hány fokozata van árkádoknak és hol kezdődik a szimulátor, mert úgy látszik sokat kell még tanulnom
90.
90.
Quent1n
#88: Attól még árkád mind. :) Egyszerűen a Grid mondjuk úgy, hogy közelebb áll a szimulátorokhoz de azért még így is messze van tőlük. :)
89.
89.
shatterhand
#88: ahogy írtam: az árkádnak többféle fokozata van, de ahogy gondolod
legyen neked szimulátor
88.
88.
Bandee0817
#87 hát ne haragudj meg, de inkább mondanám szimulátornak 1000x mint 1x is árkádnak. Grid vs. NFS & Burnout ég és föld
87.
87.
shatterhand
#86: isten ments,hogy én szavam legyen mérvadó, de ha szimulátornak merném mondani az tuti,hogy kiröhögnének
Árkád volt az épp úgy mint a Burnout,meg a NFS is az mégis különböznek. Attól,hogy több fizika van benne még nem lesz szimulátor.
86.
86.
Bandee0817
#85 bocs, #84
85.
85.
Bandee0817
#48 az első mióta volt árkád?
84.
84.
shatterhand
#79: Ez eddig is árkád volt. Nem fos, de ÁRKÁD:)

"Ki az az elvetemült aki madártávlatból vezetve szimulátorélményre számít?"
Senki. A többség árkádot vár a GRID-től és nem szimulátort, lévén,hogy az első is az volt.
83.
83.
ATi0021
Fura, de ezt a belső nézet nem lesz hírt eddig két féle tálalásban láttam eddig. Egyik helyen azt írják, hogy kevesen használták és ezért vették ki, míg másik helyen a sok nagy felbontású textúra plusz kötött hardverek miatt nem fért bele. Azért a kettő között nagy különbség van ám. Jó lenne tudni mi is az igazság.
82.
82.
Josi21
#68: Mondasz valamit, ez eszembe sem jutott !
"Hé Bill legyen belső nézet DLC formájában, 25$ ellenében".xD
81.
81.
SSJ Gábriel
#79: "Ki az az elvetemült aki madártávlatból vezetve szimulátorélményre számít?"
Ilyen,megnyugtatlak,nincs. Ha lenne,ezt a hírt ki se jelentették volna odafent a CM-nél. De mivel mostmár az árkádosok örömére készítenek játékot,minek a belső nézet? És mivel kiadták a hírt,nem lesz olyan aki szimulátorélményre számít.
79.
79.
GeeZa
Én mindent csak belső nézetből játszok. Így ez kimarad. Kár érte, de hogy nincs belső nézet, nekem csak azt bizonyítja, hogy árkád fos lesz. Ki az az elvetemült aki madártávlatból vezetve szimulátorélményre számít? Szerintem az egész címet elszúrták...
78.
78.
Bandee0817
Sztem a grid sose volt árkád h tps nézet kéne hozzá. Ott van arra a mószt vantid, aki árkádozni akar (amit mellesleg így is elbasztak), de h a gridet is... FFFFFFFUUUUUU O.o mi történik manapság a fejlesztőkkel, komolyan mondom -.- inkább maradok a grid 1-nél...
77.
77.
randall13
Külső nézetben könnyebb vezetni (nem véletlen az a 95%), belülről meg rajosabb.
73.
73.
amd33
Szánalom bazzeg ennyit tudok csak mondani, pedig nagyon vártam, de így most ki fog maradni...
71.
71.
DollSyndrome
70.
70.
Game Fan
#56: Az biztos hogy az agyi színvonalad nem haladja meg azt az életkort amit feltüntettél...
69.
69.
Vopesz
LOL! Ez az adat azért becsapós. Naná, hogy 5% használja csak, ha szar :D Ebből meg az okosok kitalálják, hogy akkor nem kell a játékosnak, még véletlenül sem azt, hogy esetleg normálisan kellene megcsinálni. Kíváncsi lennék Forzánál mennyi lenne ez az arány.
68.
68.
Grabowsky30+
Vagy az is lehet, hogy majd kiadják a belsőnézetet DLC-be jó pénzért! Ha ennyire kell paraszt fizess még még még!!!! Simán el tudok már ilyeneket is képzelni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...