Dishonored - videón a Lady Boyle küldetés

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Az Arkane Studios fejese, Raf Colantonio mutatja be nekünk a Dishonored egyik izgalmas küldetését, mely egy rejtélyes hölgy, bizonyos Lady Boyle körül bonyolódik. A missziót már láthattuk korábban, de a VG247 jóvoltából most más úton robogunk a célunk felé. Ölünk vagy lopakodunk - rajtunk áll.

A Dishonored játékmenete korántsem tekinthető egysíkúnak: a játékos választásától függően számos útvonal és döntési helyzet áll előttünk. A Bethesda tulajdonában álló Arkane október 12-én hozza el nekünk a steampunk disztópiában játszódó produktumot PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

22.
22.
giga321
Egyre jobban várom nagyon jó , a különös világa miatt lesz sikeres szerintem.
18.
18.
Thane
#16: /open [emotes]
/select [applaud]
highfive-oltam magam :D
17.
17.
Neo1989
Én nagyon várom ezt a játékot engem is a Bio-ra meg a Dark Messiah-ra emlékeztet nekem kell az 100 . Akinek meg nem teszik ne itt pattogjon én se spamelem tele komentekbe a nekem nem tetsző alkotásokat felesleges hsz-ekkel . De ahogy látom egy ujjam komment háború küszöbén állunk .
16.
16.
randall13
#15: Gratulálj magadnak, bizonyára megérdemled...
13.
13.
The Lone Drow
#11: Küldetések előtt lesz némileg szabadon bejárható terület, ha jól emlékszem.
12.
12.
Thane
#11: Nem sandbox lesz, több különálló részre van osztva.

A karakter tápolásról meg még annyit mondok, hogy lesznek bonefragmentek vagy micsodák, már nem pontosan emlékszem a nevére, annyi a lényege hogy minden gadget-et, képességet lehet velük fejleszteni.
11.
11.
simon 555
Tetszik a játék,elő is van rendelve.Már azóta várom,hogy az első teasert láttam róla,de azt még mindig nem tudom,hogy most akkor sandbox játék lesz e vagy sem?:D
10.
10.
The Lone Drow
#8: Szerinted mi értelme van annak, hogy egy készülő játékot alap karakterrel mutassanak be? Nem lesz minden elérhető rögtön, folyamatosan fejleszteni kell majd őket. Az egyik videóban, ha jól emlékszem el is mondják, hogy a legtöbb képesség sok manába fog kerülni, szóval vigyázni kell a használatukkal. Itt csak vissza van véve minden, hogy be tudják mutatni, hogy mit tud az egész.
9.
9.
Thane
#8: Abban hogy ez egy szarrá tápolt kari, ugyan úgy mint amikor a bethasda mutatta be a skyrimot. Az is egy fossá tápolt karakter volt. Kétlem hogy 1 óra alatt minden retek gadget-et megszereznél.
A game meg minden egyes videó után egyre jobban kell :D
8.
8.
KENKILL
Én már nagyon várom de ennyi videó után már kezdem azt hinni, hogy túl egyszerű lesz. Most komolyan, szinte már félistenek vagyunk ezzel a sok képességgel, hol lesz ebben a kihívás?
6.
6.
b.mate
#4: aha... csak pl az alapsztorival tisztában vagy? A kívülálló speckó képességeket ad nekünk a börtönben... egy steampunk világban. Akkor nehogy már valóságszerűen osonjunk el az ellen háta mögött :S Meg az sem mindegy hogy mikor és hova blinkelsz...
5.
5.
b.mate
a gyilkoljunk meg mindenkit taktika elég ratyi...
4.
4.
elfdefender
Nekem is a Bioshock jutott róla eszembe:). Ami nem feltétlenül baj. Szerintem azonban ezzel a teleportációs skillel teljesen megölik a lopakodós játékelemet. Nem annyira izgalmas, mintha csak mondjuk olyan skillünk lenne, mint a legutóbbi Ghost Reconban. Vagy olyan sem. Egyszerűen Thief-szerűen kellene elosonni az ellen mellett.
2.
2.
Grabowsky30+
Picit emlékeztet a bioshock első részére!
1.
1.
randall13
Hát nekem minden egyes videó után egyre inkább nem tetszik :\
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...