Modern Warfare 4 - az első részletek?

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 24.
  • Pletyka
Link másolása
A Se7enSins magazin merész pletykát szellőztetett meg a jövőre érkező Call of Duty-ról. Ahogy azt már korábban feltételeztük, a Tony Hawk-játékokról elhíresült Neversoft készítené a Modern Warfare 4-et. A közeljövő hadviselésébe csöppenünk bele, s nagy hangsúly lesz a drone-okon. Állítólag.

A magazin forrása szerint az alábbi információk egyenesen a Neversoft főhadiszállásáról származnak. A szószátyár bennfentes meglátogatta a fejlesztők irodáját, a falakon számos militarista ihletésű koncepciós rajz lógott. A korábbi szóbeszédeknek megfelelően nagy eséllyel a Tony Hawk-címekért felelős stúdió dirigálja a Black Ops 2 utáni új Call of Duty-t.

A Modern Warfare 4 (vagy bármi más nevet is kapjon a tűzkeresztségben) ismét a közeljövő hadviselését mutatná be egy izgalmas kampány keretében, igaz, nem lesz olyan sci-fi szagú, mint a Black Ops 2, azaz közelebb járunk a valósághoz. Olyan csapat tagjai leszünk, akik gyakorta használnak robotrepülőgépeket a bevetéseik során, a forrás a Drone Survaillance-t és a Dominator UAV-t említi. Keressetek rájuk bátran!

Katonáink repülőgépekből ún. HALO ugrásokkal landolnak az ellenséges területeken, de találkozni fogunk jég alatt játszódó küldetésekkel is. Pilóta nélküli drone-okat már az előző részekben is irányíthattunk, a következő Modern Warfare-ban még hangsúlyosabb szerepük lesz. Hőseink fejlett álcázó berendezéseket használnak, hogy rejtve maradjanak az árgus szemek előtt.

A lehetséges helyszínek között megtaláljuk az orosz hegyvidéket és a közel-keleti csatatereket. A kampány akár jégpáncél alatt, netán a levegőben zuhanva is tartogat meglepetéseket.

Ahogy a magazin is említi, nincs rá bizonyíték, hogy a 2013-ban megjelenő új epizódban tényleg találkozunk a fent leírtakkal, szóval tekintsük a posztot masszív pletykának!

77.
77.
Kleppi
Nektek mi ugyanaz az hogy egy az Engine? baz**** akkor nem kell vele játszani....akkor mennyetek Counter Strike-ozni...amerikába 4 éve a leghíresebb játék a cod..
76.
76.
Solano
#59: Most jó nagy hülyeséget írtál. :D Még véletlenül se lehetnek rokonok, ugyanazzal a vezetéknévvel, és némi hasonlósággal, igaz? Egyébként az első két részben lévő Price az John Price nagyapja, és 1944. Október 27.-én meghalt.
75.
75.
tDr1v3r
#65: Most a BO2-nél ráfekszenek az esport részre is... lesz normális kommentátori spectate, a szerver (vagy lobbi, mindegy) normálisan setupolható lesz, etc etc.

És azért a Treyarch pont az, aki a BO-val teljesített egy jót... normálisan balanszolt fegyeverek (nem mint az MW3-ban), jobb pályák, etc etc. No meg, legalább konzolt meg manuális fov-állítást is raktak a játékukba... mondjuk nem optimalizáltak, de az nem is volt annyira vészes sokaknál, csak pl. nálam az IGP miatt. :D
74.
74.
gyurmagy
Szánalmas ahogy fröcsögtök:) De szar a cod, fú semmi újítás, biztosan nem veszem meg! De csak megnézitek a codos cikkeket:) És a kedvencem a BF3 sokkal jobb és szebb és realisztikusabb és ott nincs respawn kill! Hatalmas tévedés! Bf3 tankkal lövik a respawnt! A YouTube-on láttam egy videót ahol egy sniper beül a vadászgépbe és kisvártatva üldözni kezdi egy másik gép. Felhúzza a gép orrát és mikor úgy is követi az ellen egyszer csak kiugrik a gépből egy sniper lövéssel kiszedi a másik pilótát majd beugrik az ellenség gépébe:) nesztek realisztika!
73.
73.
D-day
#68: Lehet azért van rajta amerikai cuc, mert a szepcnaz egyésegeket ugy szerelik fel hogy a cucaik kompatibilisek legyenek bármilyen NATO szabványu teszem azt egy M4A1 es fegyverel.Ugyan igy használnak ahoz való löszert is és kiképzik más országokban használt fegyverek használatára is :) na ezért pl.A cog kiegészitö meg alapbol nem távcsö.Advanced Combat Optical Gunsights optikai célzó.
72.
72.
kopic
#71: Azért írta, hogy telefon, mert biztos arról írta a hozzászólást.
71.
71.
Elyas
#70: teljesen:-)

am minek írtad h telefon?
70.
70.
AkosTorok88
#69: Telefon! tudok helyesen irni koszi de szerintem megertetted;)
69.
69.
Elyas
#68: több hozzáfűzni valóm is van a dologhoz:

1. Kérlek tanulj meg helyesen írni... ha a bill. nem ír ékezetet az egy dolog de szóköz csak van...

2. Te most komolyan a COD-tól vársz realitást? Ahol az embernek a sebe automatikusan gyógyúl? Ha élethű játékot akarsz akkor American Army ,vagy Css de nem Cod.

3. Nem divat. Illetve már az de eredetileg azért vették meg a játékosok az első 6 részt mert 1-4 ig valóban kivváló és nem egymást ismétlő játékok voltak. Olyanok ammelyeket a 20. végigjátszás után sem untad meg. Aztán jött a 4 és mindent vitt... Év fps, év multi... talán még év játékát is megkapta(2007). Na az tényleg egy forradalmi játék főleg a perkek miatt...

Az emberek inkább reményből mint divatból veszik a COD-ot... én nem veszem meg a BOII-t de kiváncsian várom... Örülök hogy a Treyarch mert újjítani... legalább az időben.
68.
68.
AkosTorok88
Nem olvastam a cikket de tegnap leszedtem a 3 demojat es alapbol sok olyan dolgot tapasztaltam amelyek kozul nem mindet tudnam felsorolni (idiotasagok) de egyet kerdeznek ha a foldon ott egy teszem azt AK amit elejt egy ellenfel es mar lott vele akkor ugye az fell kell hogy legyen huzva akkor mi a isten otvaros p*icsajaer huzza fel ? Arrol nem is beszelve hogy azon az AK-n mondjuk acog van igen acog nem valami orosz cucc hanem amerikai ??? Azt mar csak siro/neveto rohamok kozt mondom elhogy az meg csak nem is hasonlit semmilyen tavcsore szoval valaki aki szereti vagy legalabb ismeri ezt a jatekot magyarazza el mert ha egy demoban ilyen marhasagot latok elvonatkoztatva attol hogy elvbol nem veszek COD-ot miert venne meg mas jatekos ? Ja mert divat akkor ok ...
67.
67.
Elyas
#65: egyetértek illetve megjegyezném hogy a 6 on is hasonló a helyzet... az az igazság hogy csak a legújabb részeket játssza a sok 12 éves akik megölik a játékot mert azt hiszik az menő...

a Treyarch sorozatai meg eleve nem olyan ismertek mint az MW de mindig a legújabb COD rész kell a 14 év alatti korosztálynak... a sok szülő meg megveszi -.-'
66.
66.
frenkyboyhun
A cod online részlege szerintem nagyon nagy és nekem még az MW-ok története is bejött igazán semmi bajom nincs a cod-okkal de a MW története már lezárolt túlkéne lépni rajta.
65.
65.
randall13
#64: Nem azzal van a fő gond hogy nem újítanak, hanem hogy megölték a versenyszerű játékot. CoD2&4 nem véletlenül népszerű a mai napig. Lehet hogy nem hoznak annyi profitot mint az új részek, de legalább van közösségi élet (még ha a sok farok miatt szar is, de van) és nem csak annyiból áll a "játék", hogy felmegyek, bal egérgomb x100, lejövök.
64.
64.
Elyas
#61: cuppak barátom ha az ész fájna.

lesz még COD amíg veszik addig lesz mert meló nélkül sok pénzt keresni a legjobb (én már csak tudom :-) )
Mikor már az emberek rájönnek hogy "jééé ez ugyan az" akkor már az Activison is bekeményít és piacra dob egy olyan codot amilyen a 4 volt kurva sok újítással...erről híresek

Én szeretem a Cod sorozatot... megvan a 2 azt nagyon a 4 az 5 és a 6 is... és vége is van... a 6 al nem játszok pcn mióta mindenki tdmezeik a 2t a story miatt 1 évben 1 szer kiviszem a 4 el mutizok néha az 5 el meg ugye zombi

3 haverommal össze hoztunk 1 Cod8 at amivel összeülünk egyet szórakozni psen

A cod kiöregedett, nem kutuszjáték mint a CS... újítani kell nincs mese.
(Bocs a helyesírási hibákért ha találtok valamit mert ahol most vagyok ott nem a legjobb a bill.)
63.
63.
bsg09
#56: "Vegyétek csak meg Game of the Year "

Hol látsz te ilyet?
61.
61.
Cuppak
#54 remélem nem lesz több cod, a cod csak elbassza a többi játékfejlesztő csapatot komolyan mondom.. :/
60.
60.
Stranger
#59: Az 1. után persze, a gyengébbek kedvéért..
58.
58.
peti1106
Úgy hangzik mintha Ghost Recon: Future Soldier koppintás lenne. Nagyon újat már nem tudnak mutatni, úgyhogy felejtős a téma számomra. Az MW sorozat nagyon jó volt, de egy 4. résznek már nem örülnék mivel a 3. részben lezárták a sztorit.
56.
56.
TheNovaqt
A Cod a jó példája annak, hogyan lehet eladni minden évben ugyan azt a szart.. már köntösben...
Vegyétek csak meg Game of the Year xD aha köze nincs hozzá...
A GTA5 vagy AC3 talán GOTY.. de ez a fos...
55.
55.
alexcargooo
lefogadom hogy Price benne lesz XD a maga 150 év katonai tapasztalatával XD
54.
54.
BrendOoN
Elképzelhető hogy csinálnak egy CoD-ot, de mivel ők sem a Treyarch, sem az IW ezért valószínűleg - mint a többi CoD-ot amit nem őkk fejleszettek - lelövik.

Másik ötlet:
Most 2012-ben lenne a Black Ops 2, jövőre ez a valami, 2014-ben pedig már valószínűleg új generációs játékként jönne megint az IW ami jelenleg is fejlesztésben álló motorral.
53.
53.
DollSyndrome
Gyerekek most kaptam a hírt, 2047-ben is jön az új COD. YEAH!
52.
52.
Trapyd
Call of Duty Prehistoric ot a népnek.
51.
51.
tDr1v3r
Remélem, a Sledgehammer-nek meg a Ravennek semmi köze nem lesz hozzá... elég volt tőlük az MW3 is, ami konkrétan megerőszakolta a brandet. :
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...