Hitman: Absolution - mozog a Contracts mód

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
A VG247 jóvoltából újabb játékmeneti felvétel érkezett a Hitman: Absolution Gamescomon leleplezett újdonságából, a Contracts módból. A közvetett multiplayert kínáló játékrészt most négy percen keresztül bámulhatjuk, miközben az egyik fejlesztő ecseteli, hogyan is működik a saját megbízások teljesítése.

A játékos választ egyet a már jól ismert pályák közül, kijelöl három célpontot, majd előre lefixált álca és fegyver mellett végez velük. A lényeg a sebesség: minél hamarabb fejezzük be a munkát, annál több pénzt kapunk, amiből aztán újabb (és persze jobb) felszereléseket vásárolhatunk magunknak, nem utolsó sorban pedig a többieknek is így mutathatunk fityiszt - amíg ők meg nem döntik a rekordunkat.

14.
14.
Yagami Light
Nagyon király! Már csak valahogy meg kéne szabadítani a bácsit a telekinézis csodálatos képességétől, ugyanis ahogy észrevettem itt az ajtók, fedelek maguktól nyílnak és záródnak. Ez a játék túlságosan kidolgozott ahhoz, hogy ne legyen kidolgozva az interakció legalább a nyílászárókkal. Egyébként továbbra is nagyon tetszik a játék.
12.
12.
Gotham123
Injustice-ról adjatok már valami infót plíííízzz!!!
10.
10.
giga321
#4: Sírtam a röhögéstől nagyon nagy :D
6.
6.
# 4 nagyon komoly amit ki linkeltél, még a halnak is hitman feje van :D
5.
5.
metercsiken
#4: : ) Jó nagy f.szság!

De az igaz, hogy jól álcázta magát! : )
4.
4.
ampeeer
Ennél azért lesznek nehezebb küldetések is amihez jól fog jönni a 47-es utánozhatatlan álcázási képessége is melyet az alábbi videón szemügyre is vehetünk: http://www.youtube.com/watch?v=hfYRfpaBwnc
3.
3.
Garfartix
2.
2.
b.mate
csak lenne már a kezemben ( vagy inkább a gépben xD) a játék :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...