MoH: Warfighter - harci tréning a Point Mannek

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 7.
  • Videó
Link másolása
Befutott a Medal of Honor: Warfighter soron következő harci tréningje, melyben a SEAL Team 6 gyalogos bakáiról hull le a lepel. A Point Manek sétálnak elsőként a frontvonalba, ők találkoznak leghamarabb az ellenséggel - igazi tökös fickók. Csekkold az élőszereplős jelenetekkel gazdagított előzetest!

A SEAL Team 6 kiképzési programja nem veszi egy kalap alá a különböző szerepköröket, hanem mindenki számára speciális tréninget kínál. A mesterlövészek után ezúttal a Point Mant vesszünk górcső alá. A Medal of Honor: Warfighter októberben landol a boltokban PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

12.
12.
cervezas90
kibaszott jó lesz ez gyerekek
10.
10.
Giggsy
#8: Öööö... hiába a CoD fut mostanság nagyon, a MoH korábban volt, tehát technikailag az összes CoD, MoH utánzat :))
9.
9.
Stranger
8.
8.
prodigy1990
Így mutatják be a játékot, közbe ez is csak egy újabb COD utánzat lesz: mész előe és lősz, ennyi.
7.
7.
randall13
#6: nem értetted a lényegét :)
6.
6.
brandonlee
#5: Főleg, hogy ez Medal of Honor... : D
5.
5.
omarek
blalalalalalala m16 blalalalalalal speszöl forsz blalalalalala szíl tím blalalala elit tím blablabla hed sot blabla kill blablabla sznájper ezek a mostani júesz ármi vagyok témák uncsik a cikkel semmi bajom a mostani játékok egyre rosszabbak szerintem és ezzel a sok blabla izéval csak ezt akartam parodizálni ez a COD is olyan mint a többi!!!444
2.
2.
Cuppak
Awesome! :D Király lesz!
1.
1.
Giggsy
Mi az, hogy gyalogos? Az a közlekedésben van, ilyesmit a katonai nyelvezet nem ismer. Olyan van, hogy tengerészgyalogos, meg olyan is, hogy gyalogság, de olyan, hogy gyalogos nincs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...