Aliens: Colonial Marines - éhes xenomorfok

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 9.
  • Képek
Link másolása
Éhes idegen tengerészgyalogossal álmodik - legalábbis a frissen napvilágot látott Aliens: Colonial Marines-screenshotokon. S valóban: a látnivalókról süt a nagybetűs hangulat. Ha hihetünk a Gearbox Software ígéretének, a játék hűen követi az első két mozifilm hangulatát.

Gyenge idegzetűek be se töltsék az Aliens: Colonial Marinest, mivel könnyel előfordulhat, hogy a leleményes ragadozók a hátunk mögé somfordálnak és legváratlanabb pillanatokban hozzák ránk a frászt. A játék hivatalos oldalára felkerült nyolc új kép, amit ezen a napsütéses vasárnap délutánon át is nyújtunk nektek. A várva-várt shooter február 13-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra.

10.
10.
thernielle
... micsoda arckifejezésük van a katonáknak, eszméletlen! Komolyan, mászik fel, menekül egy seregnyi idegen elől és közben olyan arcot vág, mintha csak fél kiló kenyérért meg egy szofiért ugrott volna le Manyi néni vegyesboltjába.
Meg azon a képen, ahol csapatban lövöldöznek, szinte lerí az arcukról a páni félelem és az adrenalin! :))
Mindegy, csak feltűnt, ha csak ennyi baja lesz, attól még ez engem megvett kilóra.
9.
9.
krisztian66666
Áh már nagyon várom... imádom az alieneket, és nem olyan rég olvastam el pár alienes könyvet.... Szóval jöhet! Amúgy csak ln látom rosszul, de a első képen a tengerészgyalogosnak, aki a földön fekszik, le van szakadva a karja?:D
8.
8.
Skyer
Legjobb az AvP 2 volt. Isten egy játék még ma is.
7.
7.
hedzsooo
Várom, de ezt sem igazán a fegyverekért, az szinte bármilyen lehet, ha elég hatékony lesz. :D Az ALIENS ijesztő, borzongató világa, lényei, egész környezete, a túlélésért való izgalmas meccsek amit már majd nagyon szeretnék átélni benne elsősorban. Persze a már filmből ismert fegyver se maradjon majd ki, de inkább a különféle alien-ekre vagyok kíváncsi, meg a bolygóra, ahol játszódik, plussz a játékmenetre és a különféle multis játékmódokra! :)
6.
6.
lackosor6
#4: Nekem az nem elég! :D
5.
5.
lackosor6
Igen visszaköszön a film hangulata és az összes rohadt kliséje, amit unalomig ismételgettek az avp játékokban! Ez is csak egy szar CSŐ-játék lesz gyökér ellenfelekkel és társakkal...
4.
4.
Anatole2
a grafikája sokat fejlődött!!
3.
3.
pjoco
#2: Multiban lehet majd!
2.
2.
givi6
Ha lehetne xenomorfokkal játszani, akkor jó lenne a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...