WRC 3 - mozgásban a walesi rali

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
Bizonyára már minden érdeklődő kipróbálta a WRC 3 héten megjelent demóját, így az első tapasztalatokon túl vagytok. Végérvényesen beköszöntött az ősz: esik az eső és fúj a szél - ideális viszonyok egy jó kis ralihoz. Walesben minden nedves és ragacsos körülmény adott.

A Milestone újabb gameplay felvétellel kedveskedett a rali szerelmeseinek, s mivel idén nem kapunk tisztességes alternatívát, így a sportág kedvelőinek be kell érniük az eddig középszerű teljesítményt felvonultató sorozat újabb darabjával. Idén viszont radikális változások jönnek, mind a fizikában, mind pedig a vezetési élményben. Szerintetek is így lesz? A WRC 3 október 12-én jelenik meg PC-n, Xbox 360-on, PS3-on és Vitán. A demó már tölthető.

15.
15.
bledzer
#11: Nagyon egyet kell hogy értsek a koolégával, mert ki*asyottul igaya van. Annak meg aki Dirt-öt isteniti, csak annzit, hogy, a dirtnek köze sincs a rallyhoz, a vezetéshez. Egy aracade játék. Iyen alapon meg nem is lehet a WRC hez hasonlitani.
12.
12.
trion96
"Az a játék csak grafika, semmi más, azt leszámítva kukában a helye..." Azért ezt nem mondanám! A dirt sorozat nem rallynak készült benne van a nevében is. #9: nem hiszem h a két konzolon különbözne az irányitás. Nekem nem tetszett neked igen ez így jó :)
9.
9.
xI DaWe Ix
#8: Értem, csak valószínű hogy az xbox és a ps kontrolleres irányitás különböző ezek szerint mert én nem próbáltam ps-en de xboxon nagyon jó volt az irányítása.Akkor én kérek elnézést.:)
8.
8.
trion96
#7: A colin 5-öt végig vittem ps2ön. És a wrc3 demot tegnap elött szedtem le. Nekem nagyon nem jöttbe föleg az irányitás meg azok a ronda papìr fenyök... De mind1 akinek tedszik játszon vele én csak elmondtam a véleményem. Bocs ha valakit megsértettem :)
7.
7.
xI DaWe Ix
#6: Hát nem kötekedni akarok de te úgytűnik nem játszottál se a colin 2005-el se a wrc 3 demojával mert különbéget tenni nem tudsz köztük. Az irányítás nagyon jó és a grafika is eléggé elfogatható, de mindenkinek megvan a maga véleménye.Szerintem nagyon jól sikerült ez a rész a demo alapján.
6.
6.
trion96
demo alapján nagyon gáz! A grafika is kb a colin 2005 el vetekszik és az irányitás is förtelmes
4.
4.
csonti02
#1: Szerintem soha, vagy talán igen, de az nem most lesz mert a casual/arcade játékok mennek.
2.
2.
Falcon
Én tegnap kipróbáltam a demót és elég jó lett!
1.
1.
csontti72
Ez megint irtó gagyi! Mikor csinál végre valaki egy normális, a RBR-hez méltó játékot?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...