Itt a PlayStation 3 Super Slim TV-reklámja

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
Japánban már javában elindult a frissített PS3-modell marketinghadjárata, így a vállalat már egy TV-reklámban is népszerűsíti a lekicsinyített konzolt. Vajon megéri-e lecserélni a jelenlegi gépeket az új változatra? Nemigazán, de aki most gondolkodik új masina vásárlásán, az talán fontolóra veheti az ötletet.

Csecsemőknek talán tudunk újat mondani: a gép 50 százalékkal kisebb és könnyebb, mint az eredeti PlayStation 3, és 25 százalékkal kisebb, mint az előző slim-változat. A hivatalosan ajánlott árak nem változnak, azonban cserébe több tárhelyet kapunk - bár nem mindegyik verzió érkezik minden kontinensre. Az 500 GB-os verzió váltja a 320 GB-osat, a 250 GB-os pedig a 160 GB-osat. Ezen kívül bemutattak egy új, 12 GB belső memóriával rendelkező változatot is, melyhez lehet kapni dokkolót, aminek segítségével külső HDD-t, SSD-t vagy a Sony saját, hivatalos 250 GB-os HDD-jét köthetjük a konzolra.

S végre mozgásban is megcsodálhatjuk, egyelőre japán nyelven:

Itt pediglen a hivatalos kicsomagolás:

27.
27.
player1
#1: Attól függ,ha jó belülről sokáig bírja akkor megéri az árát.
26.
26.
player1
Attól függ hogy belülről milyen,ha jó sokáig birja,akkor megéri az árát.
25.
25.
L4tz33
Nekem egy fat 80 GB-os gépem van, és bizony marad is! Még mindig ez a legszebb gép szerintem is!
24.
24.
faint13
Amúgy ez az, amit a PSP-vel is csinált a Vita előtt. Kiad egy új verziót, hogy aki eddig kimaradt belőle, az is még beszerezhessen egyet. Lehet hogy butább mint az elődei, de valakinek ez is tetszik (többek közt nekem is).
23.
23.
metercsiken
Én ugyan ps párti vagyok ( slim-em van egyébként ), de ennek a gépnek a kihozatalát teljesen értelmetlennek tartom!
Annyira nem is néz ki jól( nem is igazán csúnya, meg van akinek tetszik,de ez igazából mindegy is is ), meg inkább a nextgenre kéne koncentrálniuk szerintem!
Persze ebből is tudnak gondolom még pénzt csinálni, de akkor is!
Nagyon remélem a next azért jó lesz!?
22.
22.
spikee576
elég undoritóan néz ki a sima slim ezerszer szebb meg jobbis,ezek az új modellek egyre kevesebb minőségi alkatrészt tartalmaznak nekem 60gb fat gépem van mióta megjelent soha nem kellett szervizelni a 60gb hdd-t átcseréltem 500gb-ra és tök zsir,minél jobban vékonyitják,spórolnak vele annál hamarabb tönkreis megy.ezvolt nekem a360nal is megvettem a slimet250 kiszerelést 7hónap után beadta a kulcsot pedig hogy hypolták aztis hogy kijavitották a hibákat az alaplapon nem melegszik stb a faszt javitották ki pénzlehuzás az egész.
21.
21.
sssen01
Nekem a 320-as Slim 3.6 vérsiós van szerintem ez jobb mint a videóban lévő.Igaz karcsúbb keskenyebb és kevés helyet foglal de a rácsozás porfogó nehezen lehet tisztítani.Az eddigi Playstation1 a 2 és a 3-as készülékek tapasztalataim alapján észrevettem minél vékonyabb egy bizonyos széria-modell annál jobban butítják és spórolnak a belső alkatrészekben.Persze ez egy jó biznisz,hogy mimnél többet el tudjanak adni és,hogy sokáig ne legyen jók! Általában a garanciális időt kibírják és utána annyi, Én márt több műszaki cikkel így jártam sajnos.Pedig óvom és alig használom őket ,terméseztessen karcmentes cuccokról van szó! Nem trehányságból mennek tönkre.Ugye azt tudni kell,hogy ezek márt több éves konstrukciók de Magyarán a s...t is el kell adni!
A csoki csajról annyit ö többet ér és jobban néz ki!
20.
20.
turi
nekem bejön, de ízlések és pofonok
19.
19.
Early
Én a csoki csajt csomagolnám ki :)
Az új ps-nél meg szebbet szarok naponta a klotyón!!!
18.
18.
Raizen21
Nekem fehérben nagyon tetszik de 2 hónapja vettem sima slimet feketében. mind1 most már az marad :D sok értelmét am sem látnám a cserének de lehet,h tévedek
17.
17.
Bisur1996
Nekem egyáltalán nem tetszik. Eléggé igénytelen, kidolgozatlan, olcsó hatást kelt.
16.
16.
keiji maeda
igénytelen műanyagból van , pénzspórolás , nem tetszik az előző két modell sokkal igényesebb
15.
15.
Kreto
Nem értem miért nem lehet belerakni a fatből megszokott becsúsztatom a lemezt és kész dologot. Nem valahogy az a megoldás mindig is futurisztikusabb volt mint ez a rápattintós. Az olyan ps 1 es :D Amúgy kicsit elszaladt a ló a sonyval egy kifutófélben lévő konzolt fejlesztgetni nem szép dolog. A VITA meg sehol sem tart inkább annak a játékaival foglalkoznának mert még mindig nem győzött meg arról hogy megvegyem. Már a nintendo jobban érdekel mint a vita.
14.
14.
eximmice
Ha a fat-et megcsinálták volna ilyen méretben már szebb lenne a világ.Van az úgy hogy próbálnak kreatívoskodni,de nem jön össze most inkább átgondolatlannak érzem ezt a kialakítást,persze attól még sokaknak bejöhet.
13.
13.
ground
Nem adnám érte oda a sima slimet.
12.
12.
KeXxX
valahogy nem jön be nekem az a fölültöltős cucc. szerintem a sima slim a legfaszább. 320-as van nekem.
11.
11.
Nebuloid
Én megvárom a mindenféle szétszedős-teszteket és, hogy vannak-e komoly hibák, addigra megálmodom, hogy karácsonyra ez-e vagy a sima slim. A külalak engem teljesen hidegen hagy, az 500 GB viszont tetszetős. Remélem lesz belőle 2 kontrolleres 90 tallér alatti akció valahol!
9.
9.
adam6751
#8: Bár a méreteit tekintve jobb,de nem jön be a rácsozás.
Amúgy szép :D
8.
8.
adam6751
#7: Én is így vagyok az X360-al. :)
Na de viszont a PS3 Slim jobban bejön mint a super slim.
7.
7.
thelegendary
az alap fat gép a legszebb még mindig :)
6.
6.
Split
Nekem olyan, mint valami Kínai rewörk. :D A sima slim jobban mutat.
4.
4.
Zombiekiller6
de miért kellenek azok a porfogó bemélyedések a tetején??? én ezért nem cserélem le a slimem!!!
3.
3.
Jinbobo
egyszerűen szólva: Gyönyörű!
2.
2.
faint13
A reklám: What The F***
Am gondolkozom hogy beszerezzek egyet. Ez jobban tetszik mint a sima slim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...