Két hét múlva jön a PC-s Rocksmith

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Érdekesség, hogy míg a Rocksmith konzolos változataira egy évet kellett várnia az európaiaknak, a PC-s kiadás már világszerte egy időben debütál. A valódi gitárt igénybe vevő ritmusjáték két hét múlva jelenik meg, és a Steamről is beszerezhető lesz, igaz, ekkor a hardvert külön kell megvenni.

Október 16-án jelenik meg a Rocksmith PC-s változata, a játékot a boltokban és digitális formában egyaránt megvásárolhatod. Ha az utóbbit választod, a Steamen kell keresgélned, ahol éppen a minap nyílt meg a játék elővásárlási lehetősége, amiért cserébe már most belevághatsz a gitáros anyag bétatesztelésébe.

A korai próbaverziót október 12-ig lehet nyúzni, utána a fejlesztők áthangolnak a végleges játékra. Az előrendelők két játékbeli extrát is magukénak tudhatnak majd: a Heavy Metal gear pack a hangosításon igazít a műfajnak megfelelően, míg a Guitarcade minijátékok könnyed szórakozást nyújtanak, ha nincs időd hosszasan zenélni.

A Rocksmithről egyébként azt kell tudni, hogy bár a játékmenet tekintetében hasonlít a Guitar Heróra, a játékhoz valódi gitár kell, nem pedig műanyagkontroller. A játékból kapható olyan kiszerelés, ami tartalmazza a hangszert és az összeköttetésért felelős kábelt, a digitális kópiák vásárlóinak viszont értelemszerűen maguknak kell ezeket szerezniük.

5.
5.
number361
Nekem megvan ps3-ra, de mivel sajnos most csak a PC van nálam nagyon várom már a játékot! Mindenkinek melegen ajánlom aki szeretne elmerülni a gitár világában. Az alapokra nagyon jó és arra is, hogy megszokjad a hangszered!
A szoftver nagyon jól oktat, de ne higgye senki, hogy két óra játék után te leszel az új Jimi Hendrix.

Úgy kell erre tekinteni, mint egy kiegészítőre! Nagyon sokat kell tanulni más forrásokból is és melegen ajánlott is!! (Net tele van ilyen ingyenes anyagokkal)

Sok mindent nem mond el a játék ami teljesen alap lenne egy gitár kezelése és használata során. Aki komolyan gondolja a dolgot az mindenképpen "Rocksmith+Egyéb tananyag" lehetőséget válassza!

Továbbá ne feledjétek, NAGYON sok gyakorlás kell ehhez, senki ne keseredjen el, ha nem megy neki elsőre valami!!

Sok sikert és kellemes szórakozást kívánok mindenkinek!!
3.
3.
Folti1985
#2: Amazon, Ebay, De szerintem néhány konzol boltba is beszerezhető lesz idővel. Amazonon olyan 7-8 ezer a kábel ha jól láttam
2.
2.
Dercsi
Végre! Már csak azt mondja meg valaki hogy honnan lehet jack-usb kábelt szerezni? Mert hát gondolom vhogy össze kéne kötni a dolgokat.
1.
1.
KutyaKiki
Pénteken jött meg a konzolos változat, és azóta nagyon jól elvagyok vele. Sosem játszottam előtte igazi gitáron, szóval van mit tanulni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...