Remake-elik a Jordan Mechner-féle Karatekát

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Prince of Persia alkotójának, Jordan Mechnernek nem csupán egyetlen klasszikust köszönhet a játékipar; az 1984-es, oldalnézetes beat 'em upja is megérett a feltámasztásra. A Karateka új verzióját a Liquid Entertainment készíti híres animációs és zenei szakemberek bevonásával.

A C64-es veteránok talán egy emberként hördülnek fel örömükben, amikor meghallják, hogy készül az 1984-es oldalnézetes bunyós cím, a Karateka modern változata. Az Xbox.com tanúsága szerint már nem kell sokat várnunk a remake-re, elvégre az november 14-én jelenik meg Xbox Live-on. Lesz egyébként PSN-es és Wii U-s változat is, nagyságrendileg azonos időben.

Jordan Mechner klasszikusának új verzióját a középszerű Rise of the Argonauts fejlesztője, a Liquid Entertainment készíti, a kiadásért pedig a D3Publisher felel majd. Úgy látszik, a nyolcvanas években a történet még csak mellékesnek számított, elvégre ugyanúgy egy elrabolt hercegnő kiszabadításán munkálkodunk, mint a Prince of Persiában. Gondolkodni nem sokat kell, csak haladni előre, miközben lepofozzuk az egyre furfangosabb ellenfeleinket - számos látványos ütésvágást bemutatva.


A remake munkálataiban közreműködik Jeff Matsuda, aki olyan animációs sorozatokon dolgozott korábban, mint a Batman és a Jackie Chan Adventures. A zenéért pedig egy igazi Grammy-díjas alkotó felel: ő Christopher Tin, aki a Civilization 4 betétjeiért kapta meg a nemrég legrangosabb elismerést.

Fentebb találod a Karateka első screenshotjait.

4.
4.
B-Bird
#1: Elnézést, de mivel kevered a játékot? Karateka egy részes volt. Nem véletlen az IK+ -ra gondoltál? (Más néven International Karate)
2.
2.
Jinbobo
nocsak, mindig van új hír a nap alatt.
Ismertem a game-t, bár nem voltam a rajongója.
1.
1.
2pacal
Na az egy joystcik gyilkos gém volt,pláne a 2.része...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...