Elkészült az első rajongói Mass Effect-film

Link másolása
Megérkezett az első Mass Effect-film, az élőszereplős, YouTube-on megtekinthető alkotást a rajongók ütötték össze. Ennek ellenére - vagy épp ezért - a megvalósítás profi, mindenkinek érdemes rá vetnie egy pillantást, aki kíváncsi a Mass Effect előzményeinek megfilmesített változatára!

A hétvégén világot látott az első és egyetlen rajongói, élőszereplős Mass Effect-film, a Red Sand. A történet 35 évvel a játék eseményei előtt játszódik, amikor is az emberiség rábukkant a Prothean-romokra a Mars felszínén. Ekkor már léteztek kolóniák a vörös bolygón, és a felfedezés híre eljutott a rosszfiúk fülébe is; elkezdődött a harc a romokban található eezo (Element Zero) nevű új anyagért, amit finomított formában narkotikumként akarnak hasznosítani.

A hab a tortán, hogy a film egyik főszereplője nem más, mint Mark Meer, Shepard kapitány hangja a játékból!

17.
17.
Giggsy
Ez sajnos szar lett. A közelébe sincs pl a Half Life filmeknek. Több sebből vérzik. Ezek közül az egyik egyértelműen a látvány. Senki nem vár Avangers szintű látványorgiát egy fanmade filmtől, de ez még ahhoz képest is szar. A történet semmitmondó, gyakorlatilag a játékban egy legutolsó mellékküldetés is érdekesebb. De a fenti hibákat még tegyük fel, hogy elnézzük egy fanmade filmnél, azonban akad egy olyan, amit nem lehet, az pedig a játék világának nem ismerete. Maga a film címét adó Red Sand környékén sajnos igen komoly problémák vannak. Kezdjük azzal, hogy emberi biotikusok NINCSENEK a film idejében. Sőt, még az Első kapcsolat háború után sem. Anderson már Fantom jelölt, mikor kitudódik, hogy zajlanak kísérletek, amiknek a célja biotikus képességekkel felruházni embereket. Szóval ez az első bukta. A második bukta az, hogy a Red Sand nem ad tényleges biotikus képességeket, csak minimálisan imitálja azokat, magyarán a Red Sand hatása alatt az ember képes apróbb tárgyak lebegtetésére, de igazán irányítani a képességet nem tudja. És bár ebben nem vagyok biztos, azt is erősen kétlem, hogy a Prothean romok felfedezése után egy évvel már meg is jelentek volna a Red Sand függők.

Sajnos ez a film így túl sok sebből vérzik, hogy értékelhető legyen.
16.
16.
prodigy1990
Ebben szinte semmi Mass Effect nincs.
15.
15.
Trapyd
#12: Ugyan kit zavarna, hogy megcsinálták? Sőt, nagyon is jópofa rajongói alkotások születnek. Ami, pocsék ebben a filmben az a színészi teljesítmény és a harc megvalósítása. Ehhez nem pénz kell hanem elkötelezettség és kitartás. Jó szándékkal is lehet nagy bajt csinálni, tehát ez egy nagyon buta mondás.
14.
14.
exonic
Ez egy Fanmade... Ne várjunk egy Batmant, de valljuk be, a fanmade-k között simán megállja a helyét. A történet is a helyén van, a szereplők is és a CGI is ahhoz képest hogy nem milliókból készült. Jó, persze, lehet vitatkozni mer vannak tényleg elég gagyi jelenetek de összességébe egy nagyszerű videó és jó látni hogy vannak akiknek ilyen az eszébe jut és belevágnak!
13.
13.
Ecneb
Nekem az egyetlen pozitív élményt Mark Meer jelentette!
12.
12.
#11: Én csak azt mondom ,hogy ha ennyire meg akarták csinálni hát legyen engem nem zavar.
Az meg ,hogy végül milyen lett...ezért mondom ,hogy a szándék a lényeg.
11.
11.
Trapyd
#9: Ha jól látom ezt csak viccnek szántad.
9.
9.
Maradjunk annyiban ,hogy a szándék a lényeg:)
8.
8.
giga321
Hát nem ugrottam ki az ablakon tőle.
7.
7.
Hubert Cumberdale
#4: én sem vágtam tőle hanyatt magamat. A színészi játék majdnem olyan béna, mint a jelmezek...
6.
6.
JBoy
Szerintem ******** trololo********* lett.
5.
5.
dyousee
#4: Szerintem is gyenge.
4.
4.
Trapyd
Gagyi. Nem a millió dolláros CGI hiánya miatt.
3.
3.
herrluciff
Irdatlan jó lett, szépség hibák nem érdekelnek nagyon jó kezdeményezés!
2.
2.
lolman598
mindig is meg akartam nézni,hogy Bruce Wayne hogyan győzi le a buckalakókat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...