NFS: Most Wanted - indulhat a multiplayer!

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 12.
  • Videó
Link másolása
Friss játékmenet-felvétellel kedveskedett nekünk a Criterion Games a november 2-án megjelenő Need for Speed: Most Wantedből. Az alábbi képsorok a játék multiplayerét mutatják be, online kapcsolat esetén szinte tobzódni fogunk az életképes versenyekben és kihívásokban.

Semmi más dolgunk nem lesz a multiplayer opcióra bökve, mint elmerülni a lehetőségekben. Válasszunk egy verdát, találkozzunk a többi virgonc szektatársunkkal, és hasítsunk a város útjain! Hamarosan felsorakoznak az aktuális kompetitív versenyek, eventek és kihívások - csak győzzük teljesíteni úket! A Need for Speed: Most Wanted november 2-án jelenik meg - a platformok: Xbox 360, PS3, PC, Vita, iOS és Android.

34.
34.
Lachgas
valaki szóljon már nekik hogy kéne egy underground 3. a bournout-ból már elég volt.
33.
33.
K2 The Highest
Na... Imádni fogom :D Nagyon tetszik :)
Igaz nem sokat Mp-zek, de ezek után talán fontolóra veszem majd.
32.
32.
ATi0021
#31: Ezek alapján kiadhatnák Neked NFS név alatt az Assassins Creedet is mert az is egy jó játék lesz. Vagy ilyen alapon bemehetnél a patikába a recepteddel és csak úgy adnának egy gyógyszert hogy a neve nem az, de hasonló a formája a tablettának. Vagy ilyen alapon ezután hívhatunk fészpalm helyett másképp? Hiszen a név mindegy Te akkor is ugyanaz maradsz. Vagy nem?

Amúgy meg tényleg miért gond, hogy Most Wanted a neve, csak véletlen, hogy jobban eladja a korábbi renoméja. Szegény angolok olyan elmaradott, primitív népség, hogy a "legjobban körözött"et másképp ki se tudják fejezni.

Már én is nagyon várom a Criterion Undergroundot. Lesznek majd nagy repülések, közösség Facebookkal és Twitterrel és soha nem látott tuning ami olyan mély lesz, hogy még akár kocsi színe is változtatható lesz 5 lehetőség közül, persze lesznek extra színek is elegendő takedown vagy DLC megléte után. Alig várom már, hiszen ez az igazi Underground feeling. Azért remélem, hogy majd kiadják hozzá a csillogó vizes aszfalt DLCt vagy egy sugárhajtómű tuningot nehogy már ne repkedhessek kedvem szerint. Ezenkívül más nem is kell hiszen ez már olyan sok tartalom, el se hiszem hogy volt idejük mindezt megalkotni. Ezek alapján, ha nem 10-est ítél a GK nagyon meglepődnék. :)
31.
31.
fészpalm
Még mindig ez megy az első videó óta. Ez már nem NFS, nem olyan, mint a régi. Tiszta Burnout, nem jó. A kedvencem az, mikor azt mondják, hogy "Ha nem NFS lenne a neve, akkor még jó is lenne." Aztán megy a szöveg, hogy millióan a neve miatt veszik meg, milyen gáz, hogy a név számít. Persze az kimarad, hogy ti is a neve alapján ítélitek meg. Burnout csak NFS név alatt, fúj, nem kell. Ha Burnout lenne a neve, akkor persze egész jó lenne. Szánalom, de legalább látszik, hogy magatokat írjátok le, mikor arról van szó, hogy sokan a név miatt veszik a játékot.
Itt a következő Burnout (amit persze a Criterion igen élvezetessé tud tenni - én kifejezetten utálom a versenyzős játékokat, de a Paradiseot most játszom harmadjára vagy negyedjére) NFS néven csomagolva. Ha így akarja az EA, legyen így. Most Wanted... miért ne lehetne Most Wanted? A "legjobban keresett/körözött"-re találjanak ki egy új kifejezést, mert az már volt egy játékban. Ezzel lehet ám tényleg megszégyeníteni egy sorozatot. Jó kis Burnoutot kiadni NFS-ként. Íjj, de ocsmány. Én szarok a névre, isteni Burnout tulajdonosa leszek, rendőrökkel, kikapcsolható idegesítő lassított ütközésvideókkal, lehetőséggel, hogy minden autót kipróbáljak - ne kelljen 5 órát versenyeznem egy új autóért - és óriási ugratásokkal. Úgy látszik, kisiskolás vagyok, de nekem tetszik.
Ti meg nehogy megvegyétek, még egy letöltést sem ér meg, hiszen különbözik a neve a tartalmától.
Figyeljetek arra is, hogy ne csak a név, de a tartalom alapján is ítéljetek! Ha valami olyan lesz, mint egy régi epizód, akkor szarozzátok ám rendesen, mert nem tudnak újat mutatni, viszont ha újdonságokat tesznek bele, akkor se örüljetek neki, mert a régit rontják el!
Örülnék, ha jövőre kiadnák az Undergroundot újra. Elkezdenék megint gyártani, és a jó kis UG kerülne a polcokra. Talán észrevennétek, hogy mit csináltok.
30.
30.
Richi12
#29: szerintem nem rossz mert így van utcai verseny hatása ha megvan szabva az útvonal akko ez se másabb mint a zárt pályás versenyek csak jöhetnek szembe kocsik!

én a burnoutba is szerettem a nyitott világú versenyeket és szerintem ebbe is etszeni fog
29.
29.
sober
#26: tényleg burnout-os...:( +ez az openworld faszság csak arra jó h eltévedjünk minden kanyarnál
28.
28.
drat576
#26: az már rég meg lett gyalázva ^^
1ébként nem tudom, hogy csak a péntek esti eufória hatása-e, de nekem ez most tetszik :)
26.
26.
Dark_Temptation
biztos fun lesz,de ez egy az egyben BURNOUT! meg mi ez a sok repülés? -.-" totálisan meggyalázzák az nfs nevet.
25.
25.
Darox
#19: Mert szűk kanyarokban ígyis-úgyis lassítanod kell.
24.
24.
MrBrooks
Ez mind szép és jó, csak könyörgöm a fejlesztő bácsiknak, és néniknek, hogy ezt az ormótlanokádékfostalicskagiccsretek HUD-ot be ne tegyék single-be!!! Amúgy én még mindig szívesebben játszok ilyen game-el, mint carbonnal, prostreet-el, undercover-el, Run-al... Ezek voltak az NFS széria mélypontjai. Ahh, és természetesen a shift 2..
23.
23.
Bandee0817
ez már rég nem need for spedd se meg most wanted se, csak névben
22.
22.
Necreon
#14: Hát igen... volt idő amikor az EA is érezte már hogy 5-7 éve ugyanazt adják ki mindig, és beharangozta hogy ők most akkorát újítanak hogy csak na. Jött a Mirror's Edge és a Dead Space. A kevésbé sikereset (mert az ME az volt, csak a DS jobban) fogták és kivágták az ablakon, minden évben 2x elmondják talán hogy "nem halott a sorozat", a Dead Space-t meg közben bejáratott módon agyongyalázták. Először a multiplayer meg a script hegyek, most a coop, a fedezékrendszer és az agyatlan lövölde. Számomra ott a Dead Space, ami egy iszonyú jó játék, és a befejezésével számomra le is zárult a "sorozat".

Már-már nincs szó ami kifejezhetné az undort, amit EA iránt érzek ilyenkor.
19.
19.
rocket182
én ezt már egyszer említettem, de megkérdezem megint a nagy közönséget, hogy mi értelme van annak, hogy driftelek ha drift nélkül gyorsabb az autó ??? érthetetlen. már a HP ban is ezzel volt bajom. Teljesen laza jobbos vagy balos kanyar pirítom az mp40 el és csak úgy bírom bevenni hogy driftelek... !!?! mi értelme van ha jelentős sebességet veszítek ?
18.
18.
shatterhand
#17: Amit meg nem kell lecserélni. de ha mégis úgy adódik,hogy szar egy soundtrack akkor nem kell sírni, le kell cserélni.
Így értettem.
17.
17.
Cuppak
#8 Lényegtelen? A BF és a MOH eszméletlen jó soundtrackot összehozott.
16.
16.
RaZe_G'
2:42...hova repül már! :D

Nekem amúgy nagyon tetszik :), csak ez nem NFS és pláne nem Most Wanted ...no mind1 "reboot"
Késöbb lehet beszerzem :)
15.
15.
ATi0021
#13: Akkor lenne benne történet, mert a legkörözöttebb a legjobb trainert használó lesz abban biztos lehetsz.
14.
14.
ATi0021
#6: Nekem sincs bajom az árkád vonallal, de azért ez már túl gyerekes, tiszta Mario Kart. És azért eléggé felháborítónak tartom ezt az évente újra és újra eladjuk a korábbi játékot másik csomagolásba hozzáállást. De úgy látszik a tömegek szeretik ezt a ....

Plusz külön sajnálom, hogy már 2012 van és még mindig csak itt tartunk, hogy Burnout Paradise újra mappolva 3dik alkalommal. Amúgy meg jó játék volt a Pong is a maga idejébe esetleg kiadhatnák azt is Pong HD Collectors Editionben, a sokan azt is vennék 12990-ért ezek alapján, aztán ahhoz is kilehetne találni a 2000 forintos egyedi ütőt, vagy falakat, pályákat, színeket stbt.
13.
13.
shatterhand
#9: légy a leg körözötteb
ez is arról fog szólni
12.
12.
pjoco
Ez nem NFS! Ez Burnout! El is felejtettem már milyen egy igazi klasszikus NFS! Azt hiszem előveszem az UnderGround-ot!
11.
11.
Dahaka18
Csak azt nem értem, miért pont Most Wanted -címmel adják ki... Adták volna ki pl NFS-The Big Jump, vagy f*szom tudja , amennyi 100 méteres ugrató van benn :D Azokba is lehet rendőröket rakni... Über gagyi. Oké, árkád..Értem én, nem kell magyarázni..Na de akkor is...:D Van egy határ..
10.
10.
atesz89
Csináljunk új pályákat és adjuk ki azt amit tavaly dobjunk bele pár új autót h a sok 13 éves örüljön neki. Hogy micsoda jó játék pedig pont az mint a run volt.Ugyan az a stratégia mint a codnál.Évente adjuk ki ugyanazt kicsit más mapokon és fegyverekkel. EA-ben is csalódtam.Medal is 1 kalap szar lett.
9.
9.
atesz89
Nem tudom a ha már most wanted a tuningolást miért kell kivenni belőle? De azé a nitrot minden játékukban benne hagyták.
8.
8.
shatterhand
#6: EA játéknál lényegtelen a soundtrack. Ott a custom, azt mehet mindenkinek a saját ízlése.
7.
7.
shatterhand
Király. Itt aztán lehet majd ökörködni online.
Aki meg komolyan veszi úgyse jön...hálistennek:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...