Injustice - akcióban a Zöld Íjász

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 13.
  • Videó
Link másolása
A New York-i Comic-Con egyik meglepetése az Injustice: Gods Among Us fejlesztőinek bejelentése volt, miszerint Green Arrow is szerepel majd a verekedős játék választható karakterei között. A hivatalos trailer után most egy kötetlenebb gameplay felvétel is érkezett a szuperhősről.

Az Injustice: Gods Among Us a DC Comics Mortal Kombatja lesz: a NetherRealm az összes jelentősebb hőst és gonoszt felvonultatja majd a verekedős játékban, így nem hiányozhat a repertoárból a Zöld Íjász sem. Az IGN jóvoltából egy kézikamerás felvételt tekinthetünk most meg, amin emberünk a Macskanővel rúgja össze a port:

Az Injustice jövő áprilisban érkezik PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra.

7.
7.
Gotham123
#6: Én valami olyasmit olvastam hogy ha sikeres lesz akkor több része lesz...
6.
6.
m1cZ
#5: Több lesz mint 9 rész szinte biztos... ez nem mini-sorozat(azok is átlag 12-13 részesek)... wikipedián eddig 9 rész van feltüntetve... de egy teljes évad 20-24 részből állhat...
5.
5.
Gotham123
#4: azt hiszem az 1.évad 9 részes lesz,de nem akarok hülyeséget írni.
4.
4.
giga321
#3: Jaja én is megnéztem gyorsba eléggé Batman Beignses beütése van hogy milliomos csemete és akkor ott gyakorol meg csinálja a felszerelését. Hány részes lesz? Mert amúgy nagyon tetszik.
3.
3.
Gotham123
és most jött ki a sorozat első része,qrva jó ;)!!
1.
1.
Harkat
Ennek örülök. Szeretem az íjász karaktereket.
Marvel vs. Capcomba is Hawkeye volt az egyik kedvencem. S ahogy elnézem, pár mozdulata és képessége majdnem ugyan az neki is:D
Amúgy pont ma szedtem le az Arrow sorozatot. Kíváncsi leszek milyen lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...