SW: The Old Republic - free-to-play videótúra

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 19.
  • Videó
Link másolása
Azok számára, akiknek nem lenne elég az olvasható formula, a BioWare egy videósorozat formájában is részletezi a Star Wars: The Old Republic free-to-play modelljének főbb jellegzetességeit. Kíváncsi vagy, hogy mi a különbség az előfizetéses és ingyenes játéklehetőség között? Csekkold a videót!

Belátható időn belül free-to-play modellre vált a Star Wars: The Old Republic MMO. Akik nem szeretnének fizetni az online játékért, azoknak sajnos számos megkötést kell elviselniük. Ha lenyeljük a korlátozásokat, akár még egész jól is elszórakozhatunk, lévén, hogy a történet nem a megszokott MMO-s normáknak felel meg. A BioWare produktuma a tél folyamán vált free-to-playre.

10.
10.
leigazoka
#1: nem kezdheted , fojtathatod XD
9.
9.
leigazoka
Hát itt valaki nagyon el van b....a!
Egy jó pár mmo(fps,rpg) van ami félig ingyenes, és lehet vannak korlátok pl: Battlefield - Heroes = minden ruha ill jobb fegyver BF be kerül. DE itt nem az számít, hogy korlátlanul szarakodj, hanem a grafika és a jó érezhetőség értelmében jelentkezz be. / Blacklite Retribution egy ritka agyb..os mmopfs , naponta vehetsz új fegyot stb , de az hogy szinte 1-2 percenkén lelőnek nem azt jelenti, hogy a játék ,,szar" hanem azt, hogy érdemes maradni tovább fejlődni mert akik számára te most noob vagy majd azok a TE számodra legyenek noob-ok.Ha TE arra a szintre vágy mint a WoW hogy fizetsz és mindent megkapsz amit akarsz OK, de és ezt most nem kevés ember nevében kell legépelnem, egy játék azért lesz félig ingyenes mert a tervezők esélyt adnak nekik hogy itt ,, szinte semmi " korlátozás mellett jól érezhesd magad.
8.
8.
Bandee0817
#7: ott an a dc universe online, abban is van free to play, és ott csillagokkal fentebb jár a f2p modell mint ez amit terveznek.... ;) szal komolyan ha kell fizetni kell érte, de ez akkor is vicc csak.
7.
7.
Cooper911
#6: Nem jöttetek még rá, hogy manapság a DEMO helyett Free to play-t mondanak? Kipróbálhatod, de ha komolyan gondolod akkor komolyan fizess.
6.
6.
ikal
#5: Így van, semmi értelme az egésznek. Kinevettetik magukat ilyen korlátozásokkal.
5.
5.
Bandee0817
Lássuk a free-to-play játék korlátozásait:
Három Flashpoint hetente
Három Warzone hetente
Három Space Mission hetente
Egy hétre is válthatunk prémium hozzáférést
Eszköztárunk kisebb lesz
A halál utáni ébredésre többet kell várnunk
Korlátozások a karakterkészítésnél
Limitált gyors utazás
A belépésnél hosszabban kell várakoznunk

ez jár free to play-hez, sztem így kb semmi értelme....
4.
4.
Giggsy
Engem annak idején, amikor láttam a trailerét, nagyon érdekelt ez a játék, de aztán mikor megtudtam, hogy MMO, hagytam a fenébe. Így ingyen azért lehet teszek majd vele egy próbát. Őszintén szólva haragszom azért kicsit erre a játékra, mert ha nem fognak bele ebbe a BioWare-nél, akkor Karpyshyn-t nem rángatják el a Mass Effect írói stábjából és akkor tuti nem ilyen hulladék lenne a befejezés.
2.
2.
Edy92
Jó jó szép is ígéretes is csak JÖJJÖÖÖN MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!:D
1.
1.
Macifasz
De faxa, hogy én a trialt egy Rattataki Sith Inquisitorral kezdtem el, és ezzel is akartam elsőre kitolni. :-/ Faxa, kezdhetem majd elölről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...