Hitman: Absolution - ilyen lesz a ruhatárunk

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 19.
  • Videó
Link másolása
Barney Stinsonnál már csak a 47-es ügynök válogatja meg jobban a szabóját és az öltönyeit, olykor viszont neki is fel kell adnia a finom eleganciát, hogy a rendőregyenruhát öltve vagy takarítónak öltözve férkőzzön be a célpontjához. Új trailerben mutatják meg nekünk a bérgyilkos ruhatárát.

A felhozatal kétségkívül impozáns, jóllehet kaján vigyor ül majd ki az arcunkra, mikor hősünk (?) csirkének öltözve fog lövöldözni. A Hitman: Absolution november 20-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a trailer beküldését ampeeernek köszönjük!

11.
11.
csoki0619
#9: Így van!A Hitman az öreg harcos kettejük közül.Ettől függetlenül én is várom mindkettőt!
9.
9.
herrluciff
#6: Original assain... xD Ne haragudj a ha történelmileg nézzük oké tény korábban játszódik az ac eddigi részei (vagy még se, hisz csak emlék foszlányok). De a hitman volt az első olyan "assasin" game amiben nem csak mész és öldökölsz hanem egy precízen felvázolt több irányú megoldás menet volt arra, hogy a célszeméllyel végezz. Félre értés ne essék egyiket jobban várom mint a másikat.
8.
8.
NoNametheOneandOnly
:D hát ez a videó nagyon tetszik, eddig nem gondolkoztam a kipróbálásán de most megjött hozzá a kedvem!!
7.
7.
DarkLord
Bérgyilkos itt már mindenki :) Csak mind más korban játszódik ott a történelem mentén gyilkolhatunk itt pedig a modern korban (annak minden szépséges eszközével) és ott van már Corvo is mellé, akinek még nem elég. Mindegy melyik a lényeg, hogy ne eszetlen hentelés legyen, hanem némi észjáték is gondolok itt a turpis gyilkosságokra majd és itt elég változatos lesz a repertoár. Egy szó,mint száz ez is tökéletes lesz és az AC is.
6.
6.
RoLee-man
#2: Nagyon nem. Csak az ac3. Bár ez is nagyon jó lesz. Original assassinok az AC-ben vannak.
5.
5.
DarkLord
Nekem azért mégis az elegáns öltözetben hiteles a karakter :), de elképzelhető, hogy egy forgalmas téren kell majd kiiktatunk valakit egy kajáldába menet és szórólapos csirke álruhát kell húznunk, majd hozzá.

Az meg, hogy mennyire várós azt hagyjuk már, mert ilyenkor mindig eszembe jut, hogy még mindig messze van :D
4.
4.
metercsiken
#2: Azért a "gyilkos" csibe,és az "óriás" hörcsög( vagy mi ) sem semmi! :D

Nagyon király!
2.
2.
csoki0619
A madárijesztős cucc az nagyon meglepett.:D Nem tudom ti, h vagytok vele, de én jobban várom, mint az AC3-at. Jól írja a videó végén: THE ORIGINAL ASSASSIN!


1.
1.
h.jozsa
Eddig még egyetlen Hitman-el sem játszottam,de ez a változatosság tetszik,a grafika is rendben van...lehet hogy beruházok rá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...